| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 25 Ekim 2019 00:53 Güncellenme tarihi: 04 Aralık 2025 12:29

Ünal Karaman’dan Krasnodar Mağlubiyeti Sonrası Açıklama: “İşimiz Zor”

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 2-0 biten Krasnodar maçı sonrası, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu ancak sonucun üzdüğünü belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynanan ve 2-0’lık mağlubiyetle sonuçlanan Krasnodar karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyet için üzgün olduğunu belirten Karaman, “Oyuncularımın oyunun büyük bir bölümünde arzu edilen oyun isteği ve mücadele gayreti sonuca takılmaksızın bizi mutlu etti. Saha içerisinde mücadele eden bir oyuncu grubu vardı. Takdir edersiniz ki bu tür müsabakalarda anlık pozisyonlar sonucu belirliyor. Küçük dokunuşlar, paslar, yapacağınız bir şut maçın hikayesini belirliyor. Oyuncularımın yeteneği içerisinde detaylar haricinde saha içerisindeki mücadelesinden yeterince memnunum ama sonuç bizim memnun etmedi. Kazanmayı isterdik ama olmadı” dedi.

Basın mensuplarının grupta oynanacak gelecek maçlar üzerine yönelttiği soruya ise Ünal Karaman, “Zorlu rakiplerle oynuyorsunuz. Üç tane rakibiniz var. Üç tane rakibiniz de sizin üstünüzdeki torbadan gelmişler. Bir kere bu gerçeğin adını koyalım. Krasnodar 100 – 150 milyon Euro arasında bir bütçeye sahip takım. Onlar da kendileri için kazanma gayretindeler. Hayal satmanın anlamı yok. Biz kazanmak için oynayacağız ama işimizin zorluğunu bileceğiz. Trabzonspor hangi müsabakayı nerede oynarsa oynasın mücadele eder gayret gösterir. Biz oynayacağımız bütün müsabakalarda aynı gayreti göstereceğiz. Sonuç ne olur hep birlikte göreceğiz ama bu takımların oynayacağı müsabakaları dikkate aldığımıza işimizin zor olduğunu söyleyebilirim. Bugünkü müsabakayı kazanmış olsaydık hemen hemen rakibimizi saf dışı bırakmış olacaktık. Basel’in Getafe’yi yenmesi de dikkate alındığında ister istemez Krasnodar da havaya girdi. Onlar da yarışın içerisinde ortak olacak. Bizim oynadığımız hiçbir müsabakada mağlup olmadan kazanmamız ve sonra rakiplerimizin durumuna bakmak gerekiyor. Deplasmanda oynayacağımız ilk müsabaka grupta mutlak kazanılması gereken müsabaka olarak gözüküyor. Onun gayreti içerisinde olacağız” diyerek yanıt verdi.

Yorumlar (29)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
Ts61
6 yıl önce

Son vuruşlar yapilamayinca yenilgi kaçınılmaz oldu maalesef. Böyle gecelerde olacak... Gelecek maça konsantre olup kazanınca her şey yoluna girer... Haydi Fırtınam!

T
Türker
6 yıl önce

Allah askina bir mac da gol yemeyelim hocam yaa valla cildiricam!!

A
Ali
6 yıl önce

Boşverin uefa yı lige asılalım başka takım direk şampiyonlar ligine gidecek diye niye ülke puanını çıkaralım.

T
Taka61
6 yıl önce

Ünal hoca kâmilin yerine Dogan yorgun antonun yerine donis sörlötün yerine cambazla başlasaydın en azından o futbolcular tecrübe kazanırdı

E
Engin Acar
6 yıl önce

Evet, şimdi işin özüne inelim. Karaman gitmelimi kalmalımı?

Tüm Yorumlar (29)

T
Ts61
6 yıl önce

Son vuruşlar yapilamayinca yenilgi kaçınılmaz oldu maalesef. Böyle gecelerde olacak... Gelecek maça konsantre olup kazanınca her şey yoluna girer... Haydi Fırtınam!

T
Türker
6 yıl önce

Allah askina bir mac da gol yemeyelim hocam yaa valla cildiricam!!

A
Ali
6 yıl önce

Boşverin uefa yı lige asılalım başka takım direk şampiyonlar ligine gidecek diye niye ülke puanını çıkaralım.

T
Taka61
6 yıl önce

Ünal hoca kâmilin yerine Dogan yorgun antonun yerine donis sörlötün yerine cambazla başlasaydın en azından o futbolcular tecrübe kazanırdı

E
Engin Acar
6 yıl önce

Evet, şimdi işin özüne inelim. Karaman gitmelimi kalmalımı?

5
54
6 yıl önce

Taman ünal gerek yok bos ver sen hayal satmasanda satan cok böyle gelmis böyle gider

H
hoca
6 yıl önce

direncli takimlarla oyniyamayiz ,hizzli gol etmemiz gerekirki oyunu tutalim,sosa haric pas iyi pas eden yok takimda

B
boşuna dert anlatmak için yormayın kendinizi
6 yıl önce

sanki kazanmak için çıkmış, avrupadaki maçlarımıza bakan aynı halı sahaya gitmek istemeyipte arkadaşlarını kırmamak için çıkmış kişiler gibi top oynuyoruz. Geçen sene ümraniyeye elenen hocadan ne beklenir, başka birini deneyin artık.

O
Oktay
6 yıl önce

Ünal hoca ya yazık oluyor.Trabzonspor parasızlık yüzünden Sakat ve Formsuz alınan Futbolcuların Terapi merkezi haline geldi.Bütün yük ve eleştiriler Ünal hoca nın sırtında.Adamın yüzünden belli,saha kenarında,Basın toplantısında bile mutsuz ve Endişe içinde olduğu.

N
Nadi61
6 yıl önce

Bence dün trabzonspor cok güzel oynadı ama malesef son vuruslarda sanssizdık ama takım çok güzel oynuyor zevkle izlıyorum..eger dün sturridge yasa ömür ekuban olsaydı macı farklı almıştık..istanbul medyasına sakın kanıp takımdan destegi kesmeyelım..takım müthiş oynuyor krassnador kötü takım degıl ve hala hersey birmiş degil..hemen lige konsantre olup ibb macına iyi hazırlanmamız lazım

E
Erhan
6 yıl önce

Ünal hoca doğru söylüyorsun da, bu sene hazırlık maçları da dahil gol yemediğimiz bir tane maç yok. Bu nasıl bir defans kurgusu anlamadım gitti. Gol atana kadar göbeğimiz çatlıyor ama çok basit goller yiyoruz. Bu takıma devre arası iyi bir 6 numara almazsak zor şampiyon oluruz.

A
Alp
6 yıl önce

Sn Ünal hoca Rus takımı gelen gidenden 3 4 gol yedi bu maçları seyretseydin ve takımı beraberlik için sahaya çıkarmasaydın bu maçı rahat alırdık..

A
Ali
6 yıl önce

Sen hangi takımın başında olduğunu hatırla ona göre oynat gerisi gelir......

T
ts61
6 yıl önce

Karaman kesinlikle kalmali insAllahta kalacak. Ama sen istersen gide bilirsin

K
Kaan
6 yıl önce

Sörloth ile kazanman zor. Postacı yürüyüşü ile geziyor sahada.

H
Hacıahmetoğlu
6 yıl önce

Saçmalama. Bırakın bu takımı. Sizin gibi insanlar yüzünden bu takım toparlanamıyor. Hoca gitmeli mi kalmaşımıymış. Lafa bak. Hadi oradan! Bence ilk senin gibi taraftarın bu takımla ilişiği kesilmesi lazım.

H
hakan tan
6 yıl önce

Ünal hoca ve Avrupa asla düşünülemez kendiside biliyor bunu ve o yüzden söylüyor HAYAL SATMANIN BİR ANLAMI YOK

Y
Yusuf Yıldız
6 yıl önce

Gitmelimi kalmalımı sorusu çok anlamsız..Bu genç ve dar kadroyla hem ligde hem Avrupada Ünal Hocadan daha başarılı olacak hoca var mı diye sorulmalı?Bence asla yok..

M
mustafa sarı
6 yıl önce

Hocam Bu Geclerle olacak iş deyil bakma işimiz yaver gittide Yabancılar olmazsa gol yollarımız hic yok gibi

M
mustafa sarı
6 yıl önce

Aynı Topu oynarsak Başak şehirde Vurgun yeriz

S
sedat
6 yıl önce

hocanin yapacagi hic bir sey yok . TURK futbolu bugun gosterildiginden daha berbat durumumdadir , siz avrupadaki hic bir maci izlemiyorsunuz , futbol hizli oynaniyor , barcelona bile tiki taka yi birakti , sonuclar normal

C
Cahit akdağ
6 yıl önce

Hocam bu şorlortta verdiğin şansı bizim genç futbolcularımıza vermiş olsaydın en azından ruh ilen oynar şorlottun attığı gollerin 3 katını atarlardı bu oyuncu trabzonsporun oyuncusu olamaz forveti hiç boşuna uğraşmaya gerek yok hiç bir yere varamayız bitti.

F
Furkan
6 yıl önce

Sıkıntı yok hocam yola aynen devam önce bir lig şampiyonluğunu alalım da sıra Avrupaya' da gelecek bu sen bizden daha iyi biliyorsun.

D
Doktor TS
6 yıl önce

Hayırdır kardeş, kafandaki şeytana söyle gitsin fenerle uğraşsın, bizim takımla değil..

A
asil cihan
6 yıl önce

yenilmek mesele değil elbette yenileceğiz seyirci dün takım yenilmesine rağmen bir ara dursalarda sonra yine destek verdiler bunlar önemli şeyler takımımız genç ve dinamik 1 2 sene sonra bu takım öyle bir takım olacak ki herkes gıpta edecek biler yeter ki küsmeyelim yönetime ve hocamıza destek verelim

E
Ercan
6 yıl önce

Bu alternatifsiz kadro ile işimiz biraz zor büyük hedefler için biraz erken sabırla ağır ağır ilerlemeliyiz. Kulübün ekonomisini dengeleyerek

B
Bayram Yılmaz
6 yıl önce

Bizi büyük takım yapan Ünal hocadır. Ünal hoca sana bir çift sözüm var. Bizden güçlü olan takımlara açık değil, kapalı oyna. Yani bu haftaki başakşehire karşı defans yapıp kontraatak oyna. 3 puan cepte istiyorsan...

M
M tahir
6 yıl önce

Unalin demeci okudum hayretler icindeyim rakipler bizden gucluymus bahaneye bak biz liverpolu barselonayi aston vilayi interi liyonu yenerken kimse bunlar bizden gucludur demiyordu sen yarin dersin fener galata ve besiktas bizden güçlüdir dersin inanmiyorsan orda işin ne yaklaşık otuz mactir her mac gol yiyorsun bir amator hoca bile care bulmustu bide hangi takim ve hangi hoca zordaisi trabzonspor onlara ilac oluyor ey unal takimlara ilac olma

C
Cevdet
6 yıl önce

İyi de beyler bu takımın 3 kulvarda yarışacağı belliydi. Transferler buna göre yapılmalıydı. Madem uefa önemsiz o zaman genç oyuncular deneyim kazansın diye onları oynat. Bir de stoper transferlerini kim yaptı ise bir zahmet o kişiye bir daha transfer yaptırmayın. Campi için 3 ay uğraştı bu kulüp...yazik