Ünal Karaman: "Tur atladığımız için memnunum"

Ünal Karaman maç sonu konuştu.

Ünal Karaman: "Tur atladığımız için memnunum"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Türkiye Kupasında Bugsaşspor'u 2-0 mağlup ederek tur atladıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda blulundu.

Tüm oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten Karaman, ‘’Bu tarz müsabakaların zor olduğunu biliyoruz. Ona göre hazırlandık. Oyuncularımız da ona göre hazırlandılar ve saha içinde bu ciddiyette, bu disiplinde bir duruş gösterdiler. Hepsine gösterdikleri mücadeleden ve duruştan dolayı teşekkür ediyorum. Sonuçta biz rakip hangi takım olursa olsun aynı ciddiyette ve aynı disiplinde hazırlanıyoruz. Tur atladığımız için memnunum. Oynayan bütün oyuncularımızın performansından memnunum. Bu tür müsabakaların konsantrasyonu zor oluyor. Dünkü müsabakalara da baktığımızda sürpriz sonuçlar var. Biz oyuncu grubu olarak hem kendimize hem de formamıza yakışan bir duruş sergiliyoruz. Maç ayırma gibi bir durumumuz söz konusu değil. Her maç bizim için önemli ve ciddiye alınması gereken rakipler. Sonuçta biz kendimizi ciddiye alan bir takımız ve camiayız. Oyuncularımın hepsinin performansından memnum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor