Trabzonspor'un Alanyaspor ile karşılaşacağı maç öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.
Karaman şöyle konuştu:
Uzun zamandır Sosa aramızda yoktu. Galatasaray maçında kadroya aldık ama riske edemedik. Ağrılarından kurtuldu diyemeyiz ama hazırım dedi biz de formasını verdi. Hem bireysel hem de takımı yönetme açısından iyi performans bekliyorum ona güveniyorum.
Sakatlıklar işin gerçeğinde olan bir durum. Sezon başından beri kadro olarak sıkıntılarımız vardı. Yine de 11 çıkarabildik. Yedek kulübesinde de bizi destekleyecek arkladaşlarımız vardı. Hafta içinde ayak tenisi oynarken ben de sakatlandım. Alt adalemde yırtık oluştu. Bugün ben de kendimi zorlayacağım.
Tüm Yorumlar (8)
Necat Topçu
7 yıl önceYakında seyırcıler sakatlanacak
Nevzat
7 yıl önceÜnal hoca Abdülkadir’e ne kadar daha sabredeceksin
İlk yarı
7 yıl önceTrabzon süper oynuyor. İkinci yarı 4 tane atarız. Alanyanın şutu yok
Nevxat
7 yıl önceSayın Ünal hocam adamlıkla teknik traktörlük arasında çok fark var yine senin hatan yine bir mağlubiyet sen A ömürü oynatmaya devam ed sosa sahadayken neden penaltı admaz
trabzonlu61
7 yıl önce2. yarı 4 atarız diyen arkadaş :))))
Erol
7 yıl önceUtanmaz taraftarlar hadi yine deyin ki bu yenilgi tayyip erdoğan'ın yüzünden oldu
Ahmet Arslan
7 yıl önceBir kere bir takımda bu kadar sakatlıklar oluyorsa bir yerlerde bir takım sakatlıklar var demektir.Ünal için olmasa da idman yaptıran adamlar bu işi bilmiyor demektir.Bıktık şu sakat bu sakat duymaktan.Yok sakat oynadı vs.saçma.
Fathe ve Samistal
7 yıl önceHocam elinde kaleci ve hugo hariç 9 topçun daha var, hane hatırlatmak istedim penaltı atışlarında belki faydası olur sana o 9 topçunun bi ara bir düşün