Ünal Karaman Altay maçı sonrası konuştu: Avantajlı skorla dönüyoruz

Ziraat Türkiye Kupası'ında oynanan Trabzonspor - Altay karşılaşması sonrası iki takım teknik adamları açıklama yaptı.

Ünal Karaman Altay maçı sonrası konuştu: Avantajlı skorla dönüyoruz

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Altay’ın sahasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi.
Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ”Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum. Saha içerisinde futbolun güzellikleriyle kendi işlerini yapmaya gayret gösterdiler. Bizim açımızdan da hem sakatlık sonrası çok fazla şans vermediğimiz oyuncularımızı oynattık hem de genç oyuncuları da görme şansı oldu. Trabzon’da oynayacağımız müsabakaya avantajlı skoru alarak dönüyoruz” dedi.

“Bizim için iyi bir maç oldu”
Altay Teknik Sorumlusu Yenal Dinçakman ise, “Bugün Süper Lig’in en formda ekiplerinden Trabzonspor’la karşılaştık. Oyuncularımız verdiğimiz görevleri disiplinle yerine getirmeye çalıştı. İlk yarıda özellikle zaman zaman iyi oynadığımız bölümler vardı. Genel anlamda bizim için iyi bir maç oldu. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına hazırlanacağız. Rakibimizi de kazandığı için tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler