Uğurcan Çakır: Saha zemini çok ağırdı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maçın ardından Haber61'e konuştu

Uğurcan Çakır: Saha zemini çok ağırdı

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Uğurcan şöyle konuştu;

Öne geçtik erken bir golle, sonra skor 1-1'e geldi. İlk yarıyı 3-1 kapatmak bizim için çok iyi oldu. Sahanın zemini çok ağırdı pas oyunumuzu yansıtamadık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bazen kötü oynayıp kazanmak çok önemli.  Lig uzun bir maraton her maç çok iyi oynayamazsınız. Bugün biz de ikinci yarı oyundan biraz düştük. Sahanın zemini ve yorgunluk diyelim. Her maçı kazanmak istiyoruz.

Takımıma yardım etmeye çalışıyorum. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamaya çalışıyorum. Bugün de iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. İnşallah bütün maçları kazanıp rakiplere bakmadan yola devam etmek istiyoruz. Her maça tek tek bakarak kazanarak şampiyonluk yolunda ilerleriz. Her maça çok iyi hazırlanıyuoruz, yüzde yüzümüzü vermeye çalışıyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor