Uğurcan Çakır: İyi bir takımımız var

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maçın ardından açıklamalarda bulundu

Uğurcan Çakır: İyi bir takımımız var

Haber61 Spor Servisi - Konya

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavililerden Uğurcan Çakır Haber61 TV'ye konuştu.

Uğurcan Çakır şöyle konuştu;

İlk yarı oyuna çok iyi başladık. Bizim kontrolümüzdeydi oyun, pozisyonlar da bulduk golü de bulduk. Ama ikinci yarı Konyaspor iyi baskı yaptı.Onların da kötü gidişata dur demesi lazımdı. Biz ikinci yarı biraz daha pas yapabilsek daha iyi olabilirdi. Biz iyi defans yaptık gol yemedik. İki takım da iyi mücadele etti. Bizim için çok kritik bir mücadeleydi. Üstten kopmamk için önemli bir maçtı. Konya kompakt oynayan iyi bir takım. Takımın enerjisini sahada görebiliyorsunuz. Çok önemliydi 3 puan.  Çok önemli bir maçtı, rakipler puan kaybetti. Son maçımız kaldı onu da kazanıp devre arasına iyi girmek istiyoruz. İyi bir takımımız var, bütün arkadaşlarımız bir birine yardım etmeye çalışıyor. Yenilgi de tabiki olacak. Kimse mağlup olmak istemez. Yusuf'la da görüştüm çok geçmiş olsun, onun için çok üzüldüm.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor