| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 16:18 Güncellenme tarihi: 23 Temmuz 2024 17:31

Trabzonspor'un yeni transferi Pedro Malheiro takımına veda etti! İşte mesajı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Pedro Malheiro, Boavista'ya veda etti.

Trabzonspor, Portekiz temsilcisi Boavista'da forma giyen 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Pedro Malheiro'yu resmen kadrosuna katmak üzere.

Bordo mavililerin hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazandıracağı ve Kamuoyu Bilgilendirme Platformu'na (KAP) bildireceği öğrenildi.

tasarim1-003-001.jpg

Malheiro, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 7 sezon formasını terlettiği Boavista'ya veda etti.

Malheiro, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Göğsümde yedi yıldan fazla satranç vardı, yıllarca süren özveri ve her birinizi temsil etmekten büyük gurur duydum. Boavista ikinci evim, ailem oldu ve her an benim bir oyuncu ve insan olarak şekillenmeme katkıda bulundu. Artık kariyerimde yeni bir sayfaya başlıyorum ve bu yolculuğun ancak yıllar içinde tüm ekibin yardımıyla kurduğum sağlam temel sayesinde mümkün olabileceğini biliyorum”

Kaynak: Furkan Karataş

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

C
Cüneyt
1 yıl önce

Arkadaslar bu geldi mi yoksa?

T
TS
1 yıl önce

Maxi bardhi trezg ye verilen yıllık ücretle onachu alınır gönder şunları al onachuyu

B
BLUEB
1 yıl önce

NEDİR SORUN NİYE GZİLENİYOR ADAM RİZEYE GÖTÜRLDÜ DENİLDİ İMZA GELMEDİ BASINA GÖSTERİLMEDİ BU GİZEM NE İÇİN BİLEN VAR MI

G
grafik
1 yıl önce

Onuachu'nun attığı gollerin yarısında Trezeguet var. Ne derdiniz var adamla. Attığı gollerde cabası.

K
kml
1 yıl önce

onachu daha iyi.