Trabzonspor’un yeni transferi Manoel Messias kimdir?

Trabzonspor transferde stoper Manoel Messias ile anlaşmaya vardı. Cruzerio’da forma giyen Manoel Messias kimdir? İşte detaylar

Trabzonspor transfer döneminin sonuna girilirken harekete geçerek defans hattını güçlendirmek adına Cruzerio’da forma giyen stoper Manoel Messias ile anlaşmaya vardı. Brezilyalı stoper bugün Trabzon’a gelerek sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşme imzalayacak. Peki Trabzonspor’un yeni transferi Manoel Messias kimdir, kariyeri nasıldır? İşte hakkındaki detaylar

Manoel Messias kimdir?

Trabzonspor’un yeni transferi Manoel Messias kimdir?

Tam adı Manoel Messias Silva Carvalho olan 29 yaşındaki futbolcu 26 Şubat 1990’da Brezilya’nın Bacabal ilinde dünyaya geldi. 1.81 boyunda ve sağ ayaklı olan futbolcu stoper olarak görev yapıyor. Messias’ın bonservisi Brezilya Serie B (ikinci lig)’de yer alan ünlü kulüp Cruzerio’da olsa da son olarak Serie A (1. Lig) ekibi Corinthians’ta forma giydi.

Profesyonel futbol kariyerine Atletico PR’de 2009 yılında başlayan tecrübeli stoper 2014 yılında Cruzerio’ya transfer oldu. 2019 yılına kadar aralıksız bu takımda forma giyen Messias Corinthians’a kiralık olarak gitti. Brezilyalı futbolcu 2020 yılıyla birlikte Cruzerio’ya geri döndü.
Trabzonspor Messias’ın ilk yurt dışı deneyimi olacak.

Trabzonspor’un yeni transferi Manoel Messias kimdir?

İSTATİSTİKLER

Geçen sezonu Corintihans’da geçiren Messias 39 maça çıkarken bu karşılaşmaların tamamında 90 dakika forma giydi. Brezilyalı 1 gol kaydederken yalnızca iki kez sarı kart gördü.

Kariyer toplamında ise 304 maça çıkan futbolcu 16 gol 4 asist yapmayı başardı. Kariyeri boyunca 3 kez kırmızı kart gören Messias 45 kez de sarı kart gördü.

Messias’ın transfermarkt’daki güncel değeri ise 2.5 Milyon Euro.

Trabzonspor’un yeni transferi Manoel Messias kimdir?

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor