Trabzonspor Gençlerbirliği Maçı Öncesi Messias’tan Ekstra Çalışma Dikkati
Süper Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Messias takım idmanından sonra ekstra yan top çalışarak teknik ekibin dikkatini çekti.
Yayınlanma:
Süper Lig'in 21 haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Ankara'da Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı idman ile başlayan Trabzonspor, antrenmanı basın mensublarına açtı.
Trabzonspor'da yeni transfer Messias ise extra çalışmalar yaparak açık kapatmaya çalışıyor. Yeni transfer takım idmanının ardından sahadan ayrılmadı ve extra yan top çalışması yaptı.
Messias'ın gayreti teknik ekibin yüzünü güldürdü.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum