Trabzonspor’un Visca transferinde Fenerbahçe krizi!

Trabzonspor’un mutlu sona çok yaklaştığı Visca transferide araya Fenerbahçe’nin girdiği ortaya çıktı.

Trabzonspor’un Visca transferinde Fenerbahçe krizi!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de rakiplerine fark atarak ilk yarıyı liderlik koltuğunda bitiren Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu noktada transfer listesinin ilk sırasında Edin Visca yer alıyor.

Pazartesi gününden itibaren Başakşehir ile görüşmelerini sıklaştıran bordo mavililer  7 Milyon Euro’dan başlayan bonservis talebini aşağıya indirmek için çabalarını sürdürürken beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor’un 3.5 Milyon Euro + Yusuf Sarı teklifine karşın 4 Milyon Euro’lara kadar inen Başakşehir’in Fenerbahçe’nin araya girmesiyle bu talebini tekrar yükselttiği öğrenildi. Sarı lacivertli kulübün 5 Milyon Euro’luk teklif yapması üzerine Başakşehir’in pazarlığı kızıştırdığı ifade edildi.

Trabzonspor’un ise son olarak 4 Milyon Euro artı şampiyon olunması halinde 1 Milyon Euro bonus şeklinde paket bir teklif sunduğu belirtildi.

Bu transferin olmaması durumunda bordo mavililer alternatif isimlere yönelecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler