Trabzonspor’un Visca için bastırıyor! Rakamlar belli oldu

Trabzonspor, Edin Visca transferini bitirmek için görüşmeleri hızlandırdı ve artık sona geldi…

Trabzonspor’un Visca için bastırıyor! Rakamlar belli oldu

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in ilk yarısını lider bitiren Trabzonspor ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarını sürdürürken gündemin ilk sırasında Edin Visca bulunuyor. Başakşehir’in yıldızını ısrarla isteyen Trabzonspor bu transferde büyük aşama kat etti.

Haber61’in edindiği bilgilere göre; Kapıyı 7 Milyon Euro’dan açan İstanbul ekibinin istekleri nedeniyle önceki gün transfer zora girse de bordo mavili takımın ısrarları sonuç verdi. 

Başakşehir cephesinin pazarlıklar sonucunda önce 4 Milyon Euro’ya ardından da son olarak 3.5 Milyon Euro’ya kadar düştüğü, Trabzonspor’un ise 2.5 Milyon Euro ve Yusuf Sarı’yı teklif ettiği öğrenildi. Bordo mavililerin tecrübeli futbolcuya ise yıllık 1.5 Milyon Euro ve 700 Bin Euro imza ücreti önereceği bildirildi.

Öte yandan Visca’nın Trabzonspor’a gelmek için istekli olması nedeniyle sürecin olumlu yönde hızla ilerlerken bugün içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
 

puchacz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler