Trabzonspor'un transferdeki yol haritası

Trabzonspor TFF’nin yabancı kuralı sonrası yeniden planlamaya gitti

Trabzonspor'un transferdeki yol haritası

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Trabzonspor transfer çalışmalarını TFF’nin verdiği yabancı kuralı kararı sonrası yeniden revize etmek zorunda kaldı.

Normal şartlarda sol bek, forvet ve stoper hattına yabancı transferi yapmayı planlayan bordo mavililer TFF’nin kararı sonrası yeniden planlamaya gitti.  

YABANCI GİDERSE YABANCI GELECEK

Bu noktada bordo mavililer mevcut kadrodaki iki yabancı futbolcunun gönderilmesi durumunda öncelik olarak sol bek ve forvete yabancı futbolcu takviyesi gerçekleştirecek. Stoper için ise yerli oyuncu havuzu içerisinde tamamlayıcı nitelikte bir isim kadroya katılmaya çalışılacak.

Yabancı kontenjanı açılmaz ise teknik heyet ve gözlemci ekibinin hazırladığı yerli futbolcuların yer aldığı listeden sol bek, stoper ve forvet için şartlar zorlanacak. Yerli futbolcu transferindeki en büyük sorunun ise kulüplerin astronomik rakamlar talep etmesi olduğu kaydedildi.

Haber61 Spor Servisi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor