Eric Ayuk kimdir?

Trabzonspor scout ekibinin önerisiyle şehre getirilen Eric Ayuk kimdir? Şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar...

Eric Ayuk kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un Trabzon'a getirdiği  genç oyuncu Eric Ayuk taraftarların merak konusu oldu. Eric Ayuk kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkilerde oynuyor? İşte detaylar...

ERIC AYUK KİMDİR?

17 Şubat 1997 yılında Kamerun'un Yaounde kentinde dünyaya gelen Eric Ayuk, sağ ve sol orta saha mevkilerinde forma giymektedir.

1,73 boyundaki oyuncu, sağ ayağını kullanmaktadır.

Futbola Tayland'da Buriram United kulübünde başlamıştır. Surin City, Philadelphia Union, Bethlehem Steel FC, Jönköpings Södra IF kulüplerinde forma giyen Eric Ayuk son olarak geldiği Philadelphia Union'dan Trabzonspor'a transfer olmak için Türkiye'ye gelmiş, anlaşamayınca Spor Toto 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'a transfer olmuştur.

Scout ekibinin de önerisiyle Trabzon'a davet edilen oyuncu ile şarkıcı Rafet El Roman'ın bonservisini ödediği iddia edilmiş; başarılı sanatçı konu ile ilgili Haber61'e açıklamayı yapmıştır.

RAFET EL ROMAN'IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eric Ayuk kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi