Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor, pazartesi günü saat 20.00’de deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile mücadele edecek. Bordo-mavili ekip, Konya’dan alacağı 3 puanla yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor.
Hedef Telafi
Ligde geçen hafta sahasında Yukatel Denizlispor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, zirve yarışında kayıp yaşadı. Karadeniz temsilcisi, Konya deplasmanında kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyor.
Üç İsim Kadroda Yok
Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz ve Majid Hosseini, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Teknik heyet, eksiklere rağmen sahaya güçlü bir kadroyla çıkmayı planlıyor.
Muhtemel 11
Bordo-mavililerin Konyaspor karşısına şu 11’le çıkması bekleniyor:
Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Sosa, Mikel, Yusuf Sarı, Sturridge, Nwakaeme ve Sörloth.
Trabzonspor, Konya deplasmanından alacağı galibiyetle hem moral bulmak hem de üst sıralar yarışında yeniden avantaj yakalamak istiyor.
Tüm Yorumlar (16)
Ali Yavuz Düzköy
6 yıl önceÜnal akıllanmazsa bu maçı da verir Trabzonspor bu kadar hücum oyuncusuyla oynayamaz ya Yusuf yada sturic den biri oynamalı Parmak orta sahada olmalı
Mehmets
6 yıl önceHoca ezberden vazgeçip kadroda revizyon yağipmalı. Örn: Nvakame dinlendirilmeli.
Ts_61
6 yıl önceGecen haftaki kadronun aynisi bu. Iyi bir oyun oynayamadigimiz kadro. Mutlaka degisiklikler olmali.
Furkan
6 yıl önceKardeşim abdülkadir parmak oynamıycaksa sosayı da oynatma sosa parmaksız oynuyamaz nokta
5561
6 yıl önceNevekame derhal kızağa çekilmeli...!!
Erdits
6 yıl önceSevgili Ünal hoca makayeme kendini taşıyamıyor parmak oynamalı bence İnş yeneriz rakiplerimizin hepsi puan aldı lütfen bu maçı kazanın
Kalyoncu
6 yıl önceBu Abdülkadir Parmak'ı genemi yedek bırakıyor kovul artık git
Bordo
6 yıl önceKupa vs diye haftanın kapanış maçı ts a denk geliyor,rakipler kaybettikleri zaman kazanma baskısı artıyor herhalde hoca da takımda strese giriyor maçda öne geçiyor takım hoca nin yanlış hamleleri puanlar cepten uçuyor...haftanın ilk maçını veya aynı gün rakiplerle oynarsa ts bukadar stres yapmaz herhalde yönetim fikstür işine bakmalı...Hoca,bu vakame vasat durumda oynatma...ayrıca çift ön libero oynatman daha faydalı olur bu ortasaha yolgeçen hanına döner...obi parmak onazi ikisi ön liberoda oynar,sosa sturridge sarı 3 lüsü ilerde sorloth zaten defansı yazmaya gerek yok mecbur yetersiz stoperler oynayacak ivanildo campi hüseyin seviyeleri ts işin yetersiz...Hoca konya maçında mücadele gücü yüksek kadro ile çıkman gerek majid iyi bir güç olurdu o da sakatmış.eger doğru kadro ile çıkar yerinde hamleler yaparsan ligde ts un yenemeyecegi takım yok.
Şevket61
6 yıl önceBurda muhtemelen oynayacak ilk onbir yazıyor, geçen haftanın kadrosu. Yanlış anladın
Bülent özyanız
6 yıl önceTakım çok ofansif forvetlerimiz pres yapmıyo o yüzden parmaksız orta saha olmaz mikel çok kırılgan takımı bozdu
Engin gedikli
6 yıl önceTs’ da vakame ve sosa oynamasın , gör bak nasıl oynuyorlar.Örnek Antalya deplesmanı.Yılın tek rahat alınan maçı.Kimse kendini kandırmasın.Sturitge geldi.Sosa ve vakame bitti.yürüyerek maç kazanılmaz.
KaradenizSamsun
6 yıl önceYusuf sarı bal yapmayan arı gibi çok top eziyor.Orta saha onun yüzünden düşüyor.Kesinlikle orta saha Abdulkadir parmak sosa mikel üclüsü oynamalı sag kanat Sturidge oynamalı orta saha direncli olmalı.Yusufdan ancak hamle oyuncusu olur.
ersoy ergul
6 yıl önceepey zamandır wakame formsuz oyundan ilk çıkması gerekirken sturıdge çıkması hiç hoş olmuyor,,
ahmet
6 yıl önceHosseini nerde en iyi defans adam
Realist
6 yıl önceSamsun lu arkadasim yusuf sari bal yapmiyor ama rakibe baski yapip kanatlardan orta ve sutlar atiyor yani mucadele ediyor.Senin onerdigin sosa mikel ve parmak uclusun den hangisi rakibe basiyor bu konuda bizi aydinlatirsan seviniriz dost...
Ts
6 yıl önceSosayi ileri al Yusuf yedek olur ancak oyunu iki yönlü oynayan parmak onazi den birini mikelin yanına koy bunudami ben öğreteyim beyin dondu herhalde kış geldi hocam inşAllah Yusuf oynamaz