Trabzonspor'un muhtemel Antalya 11'i

Trabzonspor'da Çalımbay kadrosunu şekillendirdi

Trabzonspor'un muhtemel Antalya 11'i
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de Trabzonspor yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak.

Süper Lig'de son iki maçı galibiyetle bitiren Trabzonspor'da tek hedef bu seriyi geliştirmek. Antalyaspor maçında da sahadan mutlak 3 puan çıkarmak isteyen bordo mavililerde teknik direktör Rıza Çalımbay da kadrosunu şekillendirdi. Son haftalarda kazanan kadrosunu bozmak istemeyen Çalımbay'ın mecburi değişikliklerin haricinde takımda büyük değişiklikler yapması beklenmiyor.

Defansta Uğur Demirok'un sakat olması ve Mustafa Akbaş'ın da henüz hazır olmaması sebebiyle Hubocan'a şans vermesi beklenen Çalımbay'ın cezası biten Olcay'ı mı yoksa onun yokluğunda forma verdiği Castillo'yu mu 11'e alacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor'un yarın oynanacak karşılaşmaya Onur, Pereira, Hubocan, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Yazıcı, Castillo (Olcay), Burak ve N'Doye 11'iyle çıkması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor