Trabzonspor'un kapı dışarı ettiği Murat Sağlam ve menajeri Fenerbahçe'ye inanılmaz rakamlara imza attı. Trabzonspor Murat'a 4 yıl için 500 bin TL önerirken , Fenerbahçe yıllık 300 Bin Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalattı. Sarı lacivertliler ayrıca menajere de 50 bin Dolar verdi.
Bordo mavili ekibin prensipte anlaşarak Trabzon'a getirdiği Murat Sağlam ve menajeri, görüşme masasında kendisini başka takımlarında istediğini belirterek fiyat yükseltmeye kalkmıştı. Bunun üzerine Trabzonsporlu yöneticiler görüşmeleri anında sonlandırarak futbolcu ve menajeri Muzzy Özcan'a kapıyı göstermişti.
Bu gelişme üzerine ikili Fenerbagçe'ye giderek imza attı. Ancak ortaya çıkan rakamlar Trabzonspor'un ne kadar da haklı olduğunu ortaya koydu.
Trabzonspor futbolcuya oldukça makul rakamlar önererek yılda 500 Bin TL'den 4 yıllık sözleşme teklif ederken, Fenerbahçe ise 300 Bin Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzaladı ve 50 bin dolar da menajere ödenmesi kararlaştırıldı.
HABER61'E AÇIKLAMIŞTI...
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Haber61'e konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Trabzonspor masadan kalkmaz kaldırır. Arkadaşları masadan kaldırdık. Bize gelip şuradan buradan teklif var diyemezsin. Bunu diyeceksen oraya gideceksin. Bu tip arkadaşlarla biz çalışamayız. Biz olduğumuz sürece bu menajerle de kesinlikle çalışmayacağız." ifadelerini kullanmıştı..
Tüm Yorumlar (12)
?
7 yıl öncebu adam feneri şampiyon yapar :)))) ????? ilk 11 in değişmezi olur :)))))
Firtina61
7 yıl önceBu cocuk sezonun bitimine belki iki kere girere bilir ilk 11 e
Molla
7 yıl öncebir gökhan kadioğlu bir tolgay aslan vakası.fener hayrını görsün futbolcuların işi gücü iyi bir mukavele yakalamak.forma öpme bunlar hikaye gercek trabzonsporlular yurekleriyle sahada
bayburtlu
7 yıl öncesizdeki bu kuyruk acısı ne zaman bitecek?
CBİ
7 yıl önceBİZİM YÖNETİMİN TEKLİF ETMİŞ OLDUĞU RAKAMI AMATÖRDE OYNAYAN TOPCULAR ALIYOR.
serhat
7 yıl öncebu çocuk acaba almanyada kaça oynuodu ona bakmak lazım. o kadar maaş verilecek bi oyuncu ise almanlar neden serbest bıraktı bu adamı. emin ol bu çocukta iş olsaydı almanlar bedava göndermezlerdi türkiyeye
Ali Haydar
7 yıl önceGiden gitmiş kalanlar bizim, haber yapmaya bile gerek yok, tepe tepe kullansinlar
Trabzonlu
7 yıl önceYazman var da okuman yok galiba kardes. Bak orada ne yaziyor. 500 bin tl onerilen topcuya 2 milyon tl verilmis. Sen hala kuyruk aci diye bik bik otuyorsun, senin baskanin olacak zuppe de murat imza atarken tv ler de para para diye agliyor. Simdi sana bir soru diyelim ki acik arttirmada araba alacaksin, rakibin arabaya 500 bin vermis senin teklifin kac olur? Matematigin de yok senin.
Sedat
7 yıl önceBayburttan böyle adam cikar mi? Benim bildigim Bayburtlular inanilmaz cigerli dürüst insanlardir.
CBİ
7 yıl önceVASIFSIZ TOPCULARIN OZAMAN TRABZON DA İŞİ NE? ONUN KALİTESİNDE ALT YAPIDA YÜZLERCE TOPCU VAR. VERECEK PARALARI VAR İSE BİZİM ÇOCUKLARA VERSİNLER.
Deniz Seckiner
7 yıl önceVarmış işte başka teklif
Trabzonlu
7 yıl önceVasfi kadar para onerilmis zaten. 21 yasina kadar profesyonel imza atamamis hala amator olup wolfsburg dan 40 bin alan cocuga 80 bin onerilmis. Altyapi konusunda haklisin bizim usaklardan iki gomlek ustun olmayan topcu alinmasin. Alinmasin ki bizimkilerin onu kesilmesin. Misal bu ve bunun gibi 3-5 tane ya tutarsa mantigiyla topcu alip kumar oynayacagina parayi cebinde tutup 2-3 milyona para pesinde kosan aclar yerine trabzonda oynamak icin can atan halil dervisoglu nu alirsin.