Trabzonspor'un Kayserispor Muhtemel 11'i! Kadro şekillendi

Trabzonspor'un, Kayserispor karşısına çıkacağı 11 şekilleniyor. İşte Trabzonspor'un Kayserispor Muhtemel 11'i!

Trabzonspor'un Kayserispor Muhtemel 11'i! Kadro şekillendi

Trabzonspor, Süper Lig'in 14. haftasında bugün (03.12.2023 Pazar) Kayserispor'u konuk edecek. Trabzonspor'un Kayserispor Muhtemel 11'i!.

Papara Park'ta saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Mehmet Akıncık yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve geldiği ikinci dönemde oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yaşamayan bordo-mavililer, Kayserispor karşısında da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor'da sarı kart cezalısı Mendy ile sakatlıkları bulunan Orsic ve Fernandez yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

TRABZONSPOR'UN KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Bordo mavililerin Kayserispor maçına Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Eren, Berat, Bakasetas, Visca, A.Ömür, Pepe ve Onuachu 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler