Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Beşiktaş'a sahasında 3-1 mağlup olan Trabzonspor, sezona kötü bir başlangıç yaparken İstanbul takımları karşısında da yenilmezlik serisini bıraktı.
2018-2019 sezonunun 21. haftasında 10 Şubat 2019 tarihinde deplasmanda Galatasaray karşısında aldığı 3-1'lik yenilginin ardından İstanbul takımları önünde mağlubiyet yaşamayan Karadeniz ekibi, Beşiktaş karşısında aldığı yenilgiyle 581 gün sonra sahadan puansız ayrıldı.
Bordo mavililer Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'ya karşı oynadığı son 13 maçta 5 galibiyet alırken, 8 kez de sahadan beraberlikle ayrılmıştı.
Tüm Yorumlar (22)
nadi61
5 yıl önceyönetime tavsiye..3-4 tane iyi futbolcu alirlarsa ilk 5 gireriz 3-4 tane kaliteli oyuncu alirsalar zirveye yine oynariz 3-4 tane normal oyuncu alirsalar zor 4 takimin ligden dpstpgü bu sezonda hic transfer yapmazlarsa yüzde 90% düser bu takim..
Vatandaş
5 yıl önceHahahahahaha şimdide bu futbolla yenilgiler serisi başlıyor ey ahali. Abdüş saçlarıyla oynamaktan futbol oynamıyor sürekli yerde Abdurrahim Serkan 2.lik topçusu Sergio Hüseyin yeni saçlarıyla ve stiliyle stadı podyum zannetti say say bitmez
mustafa güleç
5 yıl önceBundan sonra galip gelmek çok zor olacaktır bunu iyi bilin
ts
5 yıl önceŞu istatistikte artı durumda olmasının en büyük pay ünal hoca dır...Bu yönetim bu takımın mehter takımına dönmesini istemiyorsa 2 mağlup 1 galip şeklini istemiyorsa, Ünalı tekrar ts a td için görev verecek.
Ts612828
5 yıl önceBu yenilgi daha başlangıç. Biz galibiyeti çok zor görürüz bu sene. Rezil olacagizda ona yanıyorum
Sami Uzunarslan
5 yıl önceBüyük bir olasılıkla bundan sonra yenememizlik serisi başlamıştır
Ertan
5 yıl önceYönetim böyle istedi!!!Alkışşşş bravo size yönetim!!!Kadronun temelini eski yönetimler kurdu...Hatta sattığınız Yusuf yazıcıyı bile eski yönetimler çıkarttı.Sosa Novak Pereira Yusuf Abdulkadir ömür vb. Hepsi sizden önce gelen yönetimlerin aldığı topçular....İyi yada kötü ama siz elinizdeki kadroyu tutamıyorsunuz ve sörf egonuz için.Tarihe bakın Trabzonspor ne zaman kaçan şampiyonluğun ardından kadroyu bozsa 10 sene şampiyonluğa oynamamış.Burakın bu harcama limitlerini falan filan.Bak fenere dünyanın Topçularını aldı.Sen ne yaptın 3 kuruşu ödeyip becerip de şampiyonalar Ligi ön elemeye bile gidemedim ve UEFA’dan ceza yedin.Beceriksiz herifler 3 kurul para için eski yönetimi suçladınız.Tamam eski yönetimler hep hatalı tamam da sen niye 3 kuruş parayı ödeyip UEFA’ya gidemedin hani ceza gelmezdi hani biz kesin avrupadaydık!Eğer ceza gelmese belki şampiyonduk!Beceriksizsiniz ya da acemisiniz!Siz kimi kandırıyorsunuz!Şimdi Sosoya para verme Novak a para verme. Shörlothu satıp para kazanın ve takım ilk 6 ya giremesin.Hiç düşünmüyor musunuz bu sezon ilk 6 ya giremeden daha fazla para kaybedeceksin!Eyyy yönetim siz şark kurnazlığı yapıyorsunuz!Kaçan şampiyonluğun ardından cumhurbaşkanın oğlunun Başakşehir şampiyonluk kutlamasında ne işi var bile diyemediniz!Siz aciz bir yönetimsiniz!Haksızsızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.İşte siz dilsiz şeytanı oynuyorsunuz!
Tursun
5 yıl önceTez eldenünal hoca takının başına gelmelidir başkan ateşle oynuyorsun miğdene oturmasın
Serko61
5 yıl önceBizde bittik beee iki yıldır beğenmediniz onazinin yerine bir adam bulamadiniz al stoper sat stoper yazıklar olsun alayınıza
Bordo
5 yıl önceIçerde dışarda kök söktürüyordu ünal yönetiminde ,ünalı gönderen baskı yapan zihniyet bu tablo yu ünal gittikten sonra ki hafta bekliyordu olmadı ama şimdi oldu eğer camia 1 olursa ünalı geri getirir takımı kurtarır.
İsmail kır
5 yıl önceYenilmezlik mi başkan takım kötü hakem daha kötü şu futbolculara söyleyin var gitsin hakeme baskı yapsın var daki hakeme kim o Cüneyt Allah belanızı versin çocuklarından çıksın hakkımızı yediyseiz çıkın konuşun çekin şu takımı ligten kaos olsun
Serko61
5 yıl önceBugün erzurumun maçına baktım 61 numara orkun diye bi golcüleri var ben afyospordayken takip ediyordum bu çocuğu bi doksan boyu var kafa toplarına mermi gibi vuruyor, bakın buraya yazıyorum bu çocuğu kaçırsanız size yazıklar olsun, bu çocuk seneye ya fenerde ya cimbomdadir yazın bir kenara..
Yalcinx5
5 yıl öncebu sene buyuk maclari alamaz bu takim ne stopet var ne ortasaha ne 10 numara ne sag bekin ne sol bekin ne sag kanatin hatta forvetin bile yok gecmis olsun ilk 10 bitirirse opsun basina koysun takim
Mehmets
5 yıl önceHakemler daha birinci haftadan karakterlerini sergilemeye başladılar. bundan sonra yapılacak tek şey ligden çekilmek. Bırakın Kendi aralarında eğlensinler.
Sevket
5 yıl önceDaha bitmedi mustafa yumlulu denizlispor var bizi darma duman ederler denizli trabzon 4-0 net skor bekliyorum dört kaliteli transfer olmasa trabzon küme oynar
Selim 61
5 yıl önceArkadaş git tuttuğun takım hakkında yorum yap bidahada Trabzonspor’u ağzına alma
Taraftar
5 yıl önceKaleye şut yok yine tek suçluhakem öylemi
Ts612828
5 yıl önceGeçen yıl lig baslamadan bu kadroyla SAmpiyonluguna oynarız dedik öyle oldu. Bu yılda bu kadroya bakıp kümede kalmaya oynarız diyoruz ne yazikki öyle olacak. . Trabzonspor can çekişiyor artık. . 1 yıl önce şampiyonluga 1 yıl sonra kümede kalmaya oyna YAZIK
Fatih
5 yıl önceYönetimi tebrik ediyorum. Merak ediyorum bu takımla şampiyonluk mu bekliyorlar
Mağlubiyet serisi başladı diye başlık atsaydınız daha doğru olurdu..
5 yıl önceBordo Mavili
Oflu
5 yıl önceRezil insanlar bu dünyada yediğiniz ekmek içtiğiniz su haram olsun
ERAY ARSLAN
5 yıl önceAdam gibi stoper alsınlar hiç olmazsa