| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 14 Mayıs 2020 08:53

Trabzonspor'un eski hocası veda etti

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Georges Leekens teknik direktörlük kariyerine son verdiğini açıkladı.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Georges Leekens teknik direktörlük kariyerine son verdi.

Georges Leekens teknik direktörlük kariyerine son verdi. 1992-93 sezonunda Trabzonspor'da görev yapan 70 yaşındaki Belçikalı çalıştırıcı, "Artık sadece tavsiyelerde bulunacağım. Harika zaman geçirdim. Farklı ülkelerde çalıştım, farklı kültürleri ve dinleri tanıdım ve harika insanlarla çalışma fırsatım oldu. Benim için büyük zevkti" dedi.

.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Z
zafer
6 yıl önce

"TAM TRABZONSPORUN BASINA TEKRAR GELECEK HOCAYDIN"

M
Mantıklı
6 yıl önce

Ne, şaka herhalde? Trabzonspor’un en iyi yabancı hocası, Profesör lakablı Urbain Braems idi. 1989 - 92 arası görev yaptı Trabzonspor’da . 1991-92 sezonunda Türkiye Kupasını 3-0 yenildiği Bursa’ya karşı rövanşı Trabzon’da 5-1 almıştı. Ne maçtı beee.

Z
zafer
6 yıl önce

"NE SAKASI? BENDE BILIYORUM URBAIN BRAEMSIN IYI HOCA OLDUGUNU KARDES ADAM GELMIS 85 YASINA NE HOCALIGINDAN BAHSEDIYORSUN. YABANCI HOCALARIN SU AN EN IYISI LEEKENS DIR 2 SENE DAHA HOCALIK YAPABILIRDI BIZDE ONU KASTETMISTIM"

M
Mantıklı
6 yıl önce

Önce, ben U. Braems’in tekrar hocalık yapsın diye birşey yazmadım. Önce ne yazdığım iyi oku. Fakat sen G. Leekens’i tekrar Trabzonspor’un başına getirtmeye çalışıyorsun. Yani, yazdıklarınla çelişiyorsun. Artı, Leekens dönemi Trabzonspor için rezildi