Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas kimdir? Kariyeri ve oynadığı kulüpler

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Taxiarchis Fountas'ın kariyeri merak ediliyor. Yunan oyuncuya dair bilgiler haberimizde.

Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas kimdir? Kariyeri ve oynadığı kulüpler

Trabzonspor, bonservisi elinde olan Taxiarchis Fountas ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Taxiarchis Fountas'ın kim olduğu ve kariyeri araştırılıyor. İşte Yunan golcüye dair bilgiler...

Taxiarchis Fountas kimdir?

4 Eylül 1995 yılında Yunanistan'ın Mesolongi şehrinde dünyaya gelen Taxiarchis Fountas, son olarak ABD ekibi D.C United formasını giymişti.

D.C United dışında AEK Atina, Rapid Wien, RB Salzburg, Asteras Tripoli ve Panionios gibi ekiplerin formasını giyen Fountas, kulüp kariyerinde 293 maçta 82 gol ve 36 asistlik performans sergiledi.

Forvet bölgesinin yanı sıra 10 numara ve kanatlarda da görev yapabilen Yunan oyuncu, D.C United ile geçtiğimiz sezon 38 resmi maçta 18 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Her iki ayağını da kullanabilen 27 yaşındaki oyuncu, bu zaman dek 14 kez Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını terletti ve 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler