Trabzonsporlu yöneticiden o gazeteye Burak Yılmaz çıkışı!

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu yöneticiden o gazeteye Burak Yılmaz çıkışı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a gideceği yönünde bugün basında yer alan haberlere sert tepki gösterdi.

Golcü futbolcunun Beşiktaş'a transfer olduğunu net ifadeler kullanarak iddia eden Fotomaç gazetesini hedef alan Kafkas, "Adab-ı mualeret" hatırlatması yaptı.

Zeyyat Kafkas sosyal medyadan yaptığı açıklamada " Eyyy Fotomaç... Şu beşiktaşlı yöneticileri ve ikna edilen Trabzonsporlu yöneticileri de bir açıkla da bizde öğrenelim. Bizim kültürümüzde adab-ı muaşeret denen bir kavram vardır. Bir oyuncuyu bir kulüp isteyebilir, medeni şekilde kulübü ile temasa geçer ve görüş alır, olumlu bakılırsa da oyuncu ile konuşabilir. Trabzonspor kültüründe transfer çalışmaları bu şekilde yapılır. Bir gazete algı oluşturupta, transfer yapma çabası, Türk futbolu adına üzücüdür. Uzun lafın kısası, Burak Yılmaz bizim sözleşmeli bir oyuncumuzdur ve bizim için değerlidir. Arzu eden kulüp, adab-muaşeret kurallarını okuyup kulübümüzle diyaloğa geçebilir. Değerli taraftarlarımız; Trabzonspor bizim ortak değerimizdir, bizden bir oyuncu transfer edilmesi için oluşması gereken şartlar; 1- Kulübe resmi teklif gelmesi, 2- Oyuncunun gitmek istemesi, 3- Teknik kadronun onayı, 4- Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda , belirlenen bonservis bedelinin ödenmesi. Bizler ilk günden beri dikkatle uyguladığımız, şeffaf yönetim tarzımızı devam ettireceğiz ve camiamızı doğru bilgilendireceğiz. Saygı ve sevgilerimle tüm camiamızın kurban bayramını kutlarım." ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu yöneticiden o gazeteye Burak Yılmaz çıkışı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor