Trabzonsporlu yöneticiden Ekuban ve Sturridge açıklaması

Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin Haber61'e konuştu

Trabzonsporlu yöneticiden Ekuban ve Sturridge açıklaması

Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin, Ankaragücü maçı öncesinde stadyum önünde Haber61'e açıklamalarda bulundu

Müminhan Bilgin şöyle konuştu;

Ankara'daki maçlar her zaman zor oluyor. Ankara'nın iklimi ve şartları nedeniyle Trabzonspor'un Ankara kulüplerine karşı maçları kolay olmuyıor. Ligdeki durumlarına bakmamak lazım. Yönetim olarak da yenilendiler. Sahada dirençli olacakları kesin. Bizim de ligdeki hedeflerimiz belli. Maçın son anlarına kadar mücadele eden bir takımız. Trabzonspor doğru ve kararlı yürüyüşünü devam ettirmek için 3 puan ile buradan ayrılması gerekiyor.

Ekuban bir süreç geçiriyor. Hazırlanmaya çalışılıyor. Önünde biraz daha zaman var. Sturridge'nin sakatlık ve bazı problemleri oynamama ve oynama konusunda takdir yine karar hocamızın. Galatasaray maçına saklamak istemişler onun yerine oynayacak oyuncular da ellerinden geleni yapacak. 

Trabzonspor mücadele eden bir takım. Yüksek bir tempodaki mücadelede sakatlıkların geldiğini görüyoruz. İnşallah 3 puanı alan taraf oluruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor