Trabzonsporlu Hukukçular Derneği ve Bordo Mavi Gönüller Platformu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor’a yönelik açıklamaları nedeniyle Koç hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
Trabzonsporlu Hukukçular Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında sarf ettiği tahkir ve tahrik edici, kutuplaştırıcı sözlerin kaçınılmaz sonucu olarak, bugün yaşanan ve ileride yaşanması muhtemel menfi eylemler nedeniyle ilgili şahıs hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu yönünden pazartesi günü suç duyurusunda bulunulacaktır. Değerli taraftarlarımızın tahriklere kapılmadan şampiyonluğun tadını çıkarmaya devam etmelerini, sürecin takipçisi olunduğunun bilinmesini isteriz" ifadelerine yer verildi.
Bordo Mavi Gönüller Platformu'ndan yapılan açıklamada ise "Ali Koç, birkaç ay önce Trabzonspor'un başarısının tesadüf olmadığını, hakemlere bağlı olmadığını söylemiş fakat şimdi kendi başarısızlığını örtmek ve Trabzonspor’un görkemli şampiyonluğunu itibarsızlaştırmak için kendi taraftarlarını kandırarak Trabzonspor üzerinde sosyolojik kırılmalara sebep olacak bir öfke oluşturmaya çalışıyor. Futbol üzerinden kardeşliği bozan, hezeyanlarını siyasi bir hesaplaşmaya çevirip ülkede beka meselesi oluşturmaya çalışan Fenerbahçe başkanı hakkında Bordo Mavi Gönüller olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" denildi.
Tüm Yorumlar (6)
adnan
4 yıl öncekorkusu milyonlarca ts liyi gorduler uykulari kacti cunki ts lir bunlarin yalan dan uydurma taraftar sayisini ortaya cikardi bunlar ts nin 5de 1ri etmez
CAPT,M,D,
4 yıl önceLÜTFEN UĞRAŞMAYIN,,NE DİYORLAR BİR ANADOLU KASABASI TAKIMINA BİZİ EZDİREMEZSİNİZ DİYORLAR,BÖYLE YUKARAN BAKANLARLA UĞRAŞMAYA DEĞMEZ,,,
Erdem
4 yıl önceTüm Trabzonspor düşmanlarına verilecek en güzel cevap bu sene Türkiye Kupasını alıp seneye de yine 3 kupayı almaktan geçer. Ali Koç zaten gidici, gidişin de bizim de tuzumuz olsun.
tolu 61
4 yıl önceyalı cocugu biz nezaman nerede eglenecegiz kutlama yapacagiz sana mi soracagiz sen kimsin sen anca insanlari karsina toplayip paranla kendini alkislatirsin Istanbul da bayrak asamasmisik vay be bu Ülke senin fabrikalarin degil anca gidersin yali cocugu
Garip38
4 yıl önceDede ve baba parasıyla şımarıp kendini rezil etmek tamda bu olsa gerek
caner
4 yıl önceEvin şımarık küçük çocuğu gibi...