| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 06 Ekim 2017 10:29

Trabzonsporlu 3 oyuncu fedakarca

Trabzonspor geçtiğimiz hafta 2-2 berabere kaldığı Beşiktaş maçına çeşitli talihsizliklerle hazırlandığı ortaya çıktı.

Haber61 / Spor Servisi


Kucka'nın kasığında yırtıkla oynadığı karşılaşma öncesi Burak Yılmaz'da ayağını çime takıp arka adalesini yırttığı öğrenildi. Ersun Yanal'ın tedbir amaçlı dinlendirmeyi istediği yıldız oyuncu ısrar edip İstanbul'a gitti ve maç saatinde de oynamak istediğini hocasına bildirip formasını giydiği öğrenildi.


Beşiktaş karşılaşmasında arka adalesinde yırtıkla oynayan Burak Yılmaz, Kasığında yırtıkla oynayan Kucka ve yan karın bölgesinde yırtığı bulunan Onur Kıvrak sakatlıklarına rağmen büyük bir özveri ile oynadıkları Beşiktaş karşılaşması sonrası tedavilerine devam ediyorlar.

Burak Yılmaz'ın tedavisine milli takımda da devam edilirken, Onur Kıvrak'ın  ve Kucka'nın Akhisar Belediyespor karşılaşmasına sakatlığından arınmış olarak çıkacağı öğrenildi.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!