Trabzonspor’dan transferde flaş adım! Serdar Gürler…

Trabzonspor şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Konyaspor’un yıldızı Serdar Gürler’e kanca attı.

Trabzonspor’dan transferde flaş adım! Serdar Gürler…

Süper Lig’in ilk yarısını en yakın rakibi Konyaspor’un 7 puan önünde lider bitiren Trabzonspor transferde dört koldan çalışıyor.

Haber61 TV’de yayınlanan Okan Çıtlak’ın sunduğu Tuncay Lakot’un konuk olduğu Spor Gündemi programında Lakot’un verdiği bilgilere göre;  Sağ kanat, stoper ve sol bek arayışında olan Trabzonspor, sağ kanat için eski futbolcularından Konyaspor’un yıldızı Serdar Gürler için şartları araştırmaya başladı.

Bordo mavililerin en yakın rakibi olan Konyaspor’da bu sezon parmak ısırtan bir performans ortaya koyan Serdar Gürler için kulübünün yüksek bonservis talebi olduğu öğrenildi.  Trabzonspor’un bu transfer için takas içeren bir paket teklifle yeşil beyazlıların kapısını çalacağı belirtildi.

2014 yılında Trabzonspor’a transfer olan ve 2016’da yolların ayrıldığı 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında 480 Bin Euro’ya Antalyaspor’dan Konyaspor’a transfer oldu. Yeşil beyazlı ekipte yıldızını parlatan futbolcu,18 lig maçında 4 gol 6 asist kaydetti. 1 kupa maçında da 1 gole imza attı. 18 lig maçının 15’in de 11’de sahaya çıkan Serdar Gürler toplam bin 342 dakika forma giydi.

Serdar Trabzonspor’da lig ve kupada toplam 11 maça çıkarken 2 gol 4 asist kaydetmişti.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor