Trabzonspor'un Fatih Karagümrük ile karşılaştığı maçta sakatlık yaşayan Edgar Ie için kulüpten açıklama geldi.
Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan Çelik, Edgar IE’nin sağlık durumuyla ilgili olarak “Hafta sonu oynadığımız Fatih Karagümrük karşılaşmasında sol kasık adalesinden sakatlanan Edgar IE’nin bugün çekilen MR grafisinde 2. derecede kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir” dedi.
Edinilen bilgilere göre Edgar en az iki hafta forma giyemeyecek.
Haber61 Spor Servisi
Tüm Yorumlar (12)
?
5 yıl önceişte tamda bu yüzden lazım hüseyni.......ok mi.....
Arafil boyu
5 yıl önceHosseini bu yüzden önemli. Hugo Edgar ikilisinden birisi illaki sakat veya cezalı olacak sezon boyu birlikte ful oynayamaz. Yedekte kaliteli bir stoper daha mutlaka olmalı. Ne olursa olsun Novak elden kaçırmayin kadroda tutun. Yoksa ayağı olmayan futbol zekasından yoksun Hüseyin gibilerden medet umarız
Remzi
5 yıl önceNazar aldı uşak.
Oflu
5 yıl önce16 mayıs 2021 tarihinde, yaklaşık 2 Hafta sonra lig bitiyor zaten.
61
5 yıl önceTransfer de diğer konu da misal futbolcu ilk sezon müthiş oynadı 10 lira alıyor 5 lira prim alıyor , 2.sezon için 15 e anlaşmış 6 lira prim vs fakat yönetim müthiş oynadığı için 15 değil 20 lira 6 değil 8 lira prim mantığı uygulamayı bırakması gerek çünkü vakame bu yüzden durağan oynamaya başladı aslında daha iyi oynaması gerekirken fazladan rakamı bulunca saldı gitti tüm sezon şimdide böyle devam ediyor.
Yusuf61
5 yıl önceNOVAK mı Huseyını mi
Mantıklı
5 yıl önceBeyler, isimler değil çisimler önemli. 4 Stoperin şart olduğunu herkes biliyor. Burada Kalite önemli. Takıma katkısı ne ? Esas mesele bu !!Bşrde forvete 4 golcü. Diğer mevkilere İkişer Futbolcu lazım. Yani Alternatifli. Fkat çisim ( Kalite ) önemli.
SEFA
5 yıl önceVAY VAY ERKEKLER MAÇ ALMIŞLAR KEYİFLER GICIR
Görünen köy
5 yıl önceGeçmiş olsun, sağlıklı günlerde buluşmak üzere!
Kaan
5 yıl önceacaba ne yiyip içiyorsunuz merak ediyorum.
KALYONCU
5 yıl önceNovak'ın daha hala Trabzonspor'da oynadığını sananlar var, kardeşim hangi Gezegen'de yaşıyon
Edgar
5 yıl önce:(