| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 03 Mayıs 2022 17:56

Trabzonspor'dan Ali Koç ve Fenerbahçe'ye müthiş gönderme

Fenerbahçe ve Ali Koç cephesinde yaşanan şampiyonluk hazımsızlığına Trabzonspor'dan çok anlamlı bir gönderme geldi.

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Süper Lig'i domine ederek açık ara farkla bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi en çok Fenerbahçe cephesinde ses getirdi.

Bordo mavililerin başarısını sindiremeyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi, Antalyaspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte saldırıya geçerken bugün de yine klasikleşen "Trabzonspor kollanıyor" algısını yaratmaya çalıştı.

Sarı lacivertlilerin sürekli algı yaratmaya çalıştığı ortamda Trabzonspor büyüklüğünü koruyarak yanıt vermezken son gelen açıklamalar sonrası adeta "kapak" niteliğinde bir gönderme yapıldı.

Bordo mavililerin resmi sosyal medya hesabından, Trabzon'daki kutlamaların bir görüntüsü paylaşıldı. Paylaşılan görüntüde "Keyfimiz yerinde" başlığı kullanılarak kutlamada eğlenilen Demet Akalın'ın şarkısından "...kendine kudur, şuanda kulüpte keyfim yerinde, arasan da seni duymuyorum" sözlerinin olduğu bölüm yer aldı.

Paylaşım kısa sürede büyük beğeni alarak binlerce kez paylaşıldı.

İşte o paylaşım

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

?
?
4 yıl önce

kudurunnnnnnnnn.......

O
O k u r
4 yıl önce

Ali Koç, Abdullah Avcı posterinden çok rahatsız olmuş. Ali Koç kendini yabankeçisi mi sanıyor?

O
Osman
4 yıl önce

Keyfimiz çok yerinde Allah çatlamak isteyenleri çatlatsın inşAllah

M
mstf
4 yıl önce

Mizaha bile tahammülsüzlüğe bakarmısınız.Kim şımarık kim kollanan ve de kim arkasında güçler bulunan.Bir şampiyonluk bu kadar hazımsızlık yaparmı ? bir bardakta koparılmaya çalışılan fırtınaya bakarmısınız.Ali ne diyeyim sana ?

A
Ahmet
4 yıl önce

İncinmiş herhalde