Süper Lig’de bugün Akhisarspor ile kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’ya çok iş düşecek.
Teknik direktör Ünal Karaman, sahaya çift forvetle çıkma kararı alması sebebiyle 21 yaşındaki futbolcunun hem savunmada hem de hücumda yer almasını istedi.
Yusuf, 90 dakika boyunca hem defanstan top çıkarma konusunda takımına yardımcı olacak, hem de atakları başlatan isim olacak.
Tüm Yorumlar (11)
Nadi61
7 yıl önceDaha ne özel görev verecen??10numara pozisyonunda oynuyor geri kosmasina bile gerek yok,24hafta oldu daha bir gölü bir asisti var..ligin acik ara en kötü oyun kurucusu..cek yedege 3-4 hafta bak nasil adam kovaliyor adam gibi pas atiyor calima kacmiyor..dikkatle izleyin bügün kac top kaybedecek kactane atagi öldürcek..hala ayni düsünceseyim yusuf yazici trabzonsporun 10numarasi degil..bana simdi herkez yine salliycak ama ben gördügümü söylüyorum..insAllah yanilirimda yusu yazici beni utandirir ilk ciktigi sezon gibi güzel paslar atar mücadele eder..izleyip görecez!!
?
7 yıl öncetam adamı .???
Hasan
7 yıl önceSeni gidi futbol fakiri. Kimse seni ciddiye alıp sana sallamaz. Kombineni al maça git de izle çıplak gözle lütfen. Komple bir takımda yusuf çok daha verimli olur. Messiyi koysan tsa, barcelonadaki performansını gösterir mi sanıyosun???
Ts61
7 yıl önceGerçekler acı olabilir ama ben yazdıklarına katılıyorum! Son maçta sahanın en kötüsü idi! InşAllah en kısa zamanda kendine gelir...
mert
7 yıl önceYusuf mümkünse oynama daha iyi. Yedek başla. Mehmet ekici'nin çeyreği yetenek yok sende
x5461
7 yıl öncekosmasini bilmiyo ne özel görevi.kendi görevini yerine getirsin yeter
takım taraftarı
7 yıl önceÖnemli olan görev vermek deyil, önemli olan bu görevi yapabilecek kapasitenin olmasıdır. Yusuf da böyle bir kapasite yok trabzon medyası sonra yönetim vede bazı taraftarların şişirmesi ile havaya soktuğu Yusuf sahada hava atacağım artistik hareket yapacağım ben neymışım deyip her topu çalıma gidip kaybeden ve kaybettiği hiç bir topu almaya çalışmayan bu Yusuf hiç bir görevi yapamaz
5561
7 yıl önceson bikaç haftadır kendine oynaya bencil bir portre sergiliyor ....????
sosa çöp onazzi yok, abduş yok
7 yıl öncesakatlıktan dönüp ilk zamanlardaki haline dönen sosanın olduğu 11 de yusuf ancak harcanır. çocuğa yazık etmeyin. önlibero yok takımda onazzi yok sosa rezilleri oynuyor ama bizim istanbul ajanı taraftarımız yusufa yükleniyor. abdulkadir de yok çocuk hem savunma hem hücum yaratıcı pozisyonunda debeleniyor. bir kişi hem 6 numara hem 10 numara olamaz olursa değeri 100 milyon olur. abdulkadir parmak ile iş bölüşsünler
Nadi61
7 yıl önceAgzina saglik kardesim!!
Nadi61
7 yıl önceFutbol zengini hasan kardes gördünmü yusuf yaziciyi???