Trabzonspor Kasımpaşa Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor: Bruno Peres Sahaya Döndü
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 9’uncu haftasında kendi evinde ağırlayacağı Kasımpaşa maçına odaklandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapıldı. Karadeniz ekibi, kritik müsabaka öncesi taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
İdmanda Teknik ve Dayanıklılık Ön Plandaydı
Antrenman programı dinamik ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 top kapma çalışması yapan bordo-mavili futbolcular, rondo ve dayanıklılık antrenmanıyla tempoyu artırdı. Hazırlıklar, dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Bruno Peres Takımla Çalıştı
Bordo-mavili ekipte en dikkat çeken gelişme ise Bruno Peres oldu. Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren ve lisansı askıya alınan tecrübeli sağ bek, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Öte yandan, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Monaco maçında görev yapan oyunculara ise teknik heyet tarafından izin verildi.
Hazırlıklar Yarın Tamamlanacak
Trabzonspor, 10 Ekim Pazartesi günü oynanacak zorlu Kasımpaşa maçı öncesindeki son antrenmanını yarın gerçekleştirecek. Bu idmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayacak olan bordo-mavililer, maç saatini beklemeye başlayacak.
