| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 02 Kasım 2016 08:40

Trabzonspor'da Yanal'dan Beşiktaş'a özel taktik

Yanal, maç öncesi sıkı çalışıyor

Teknik patron Ersun Yanal, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş derbisi için gerekli önlemleri alıyor. Rakibin tüm zayıf yanları ortaya çıkarıldı.

Trabzonspor'da cumartesi günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi teknik direktör Ersun Yanal, sıkı önlemler alıyor. Çaykur Rizespor maçında yapılan basit hatalar nedeniyle oyuncularına sert uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, Galatasaray deplasmanında olduğu gibi Beşiktaş karşısında da özel önlemler alacak. Siyah-beyazlı ekibin sezon başından itibaren oynadığı maçların detaylı analizini çıkaran Yanal, rakibin zaafları üzerine göre bir taktik belirleyecek. Bordo- mavili hocanın ağabey konumunda bulunan oyunculara da özel sorumluluklar yükleyeceği ve daha duyarlı olmalarını isteyeceği belirtildi.

Rakibinin hücum gücünü yavaşlatmak için orta saha oyuncularına da özel görevler veren Yanal, siyah-beyazlı oyunculara boş alan bırakmamasını istedi. Fırtına dün yaptığı idmanda da dar alanda çift kale maç yaptı.

YANAL: ARIZA GİDERİLECEK
Süper Lig'in ilk 9 haftasında beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal gelecekten umutlu. Tecrübeli hoca, "Geleceği şekillendirmek için doğru plan yapıp o plana sadık kalmalısınız. Tabii o planın içinde arızalı parçalar da olacak. Onları düzelteceksiniz, bazı ayarlar çekeceksiniz" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!