Trabzonspor'da transfer gelişmesi! Başka oyuncu için transfer beklemeye alındı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da stoper bölgesi için hareketli saatler yaşanıyor.

Trabzonspor'da transfer gelişmesi! Başka oyuncu için transfer beklemeye alındı

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Nenad Bjelica'nın talebi üzerine stoper bölgesine takviye yapmak adına girişimlerine hız verdi.

Bordo mavili ekip, son olarak Basel'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Hoffenheim'de olan Ganalı stoper Kasim Adams ile prensip anlaşmasına varmıştı. Trabzonspor'un, görüştüğü farklı isimlerle de temas halinde olduğu ve bu transferi beklemeye aldığı öğrenildi.

Alman temsilcisi Hoffenheim ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kasim Adams, geçtiğimiz sezon Basel'de 46 resmi maçta forma giymiş, 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Deneyimli stoper, 14 kez de Gana Milli Takımı formasını terletip 2 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler