Trabzonspor'da santrfor arayışları devam ederken, bir kısım bordo mavili taraftar sosyal medya üzerinden Sörloth'un geri dönmesi adına paylaşımlarda bulunuyor.
Gerek Sörloth gerekse yönetime çağrılarda bulunan taraftarlar, Norveçli yıldız oyuncuyu yeniden takımda görmek istediklerini dile getiriyor.
Taraftarlar, sosyal medya üzerinden Sörloth'a ve Başkan Ertuğrul Doğan'a yüzlerce mesaj gönderirken, Trabzonspor'un oyuncu için bir tasarruf kullanığp kullanmayacağı ise şimdilik merak konusu.
Geçtiğimiz sezonu İspanyol ekibi Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren Sörloth, 34 lig maçında 12 gol atıp 3 asist yapmıştı.
27 yaşındaki oyuncunun, Leipzig ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

SÖRLOTH'UN TRABZONSPOR KARİYERİ
Ağustos 2019'da Crystal Palace'den kiralık olarak Trabzonspor kadrosuna katılan Sörloth, 49 maçta 33 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti.
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda gol krallığı başarısı elde eden Norveçli oyuncu, Crystal Palace tarafından Alman ekibi Leipzig'e 20 milyon Euro bedelle satılmış, Trabzonspor bu paranın yarısını kasasına koymuştu.
Tüm Yorumlar (19)
Savatanica
2 yıl önceKasasina koyduğu paralari da Kasimpasaya peşkeş cekti. Yönetim taraftarı Petkovic haberleriyle uyutuyor.Sonunda alinca oh be diyecegimizi sanıyor.Uzun zaman sonra ilk defa bir sezondan umutsuzum.Kadromuz kötü degil ama zincirin zayif halkalari var,2 atarsin 3 yersin,3 atarsin 4 yersin.Insallah sona doğru transferde acıliriz.Sorloth 20+ gol atardi gelse.Vaka+Sorloth 40 gole katki yapardi.
Sıradan Vatandaş
2 yıl önceGelmez arkadaş gelmez
Ts061
2 yıl önceHugo bartra dorukhan peres hamsik yusuf yazici giden oyunculara bak gelen oyunculara bak nwakaeme cornelius demiyom bile ben bu yönetimden umudumu kestim Ahmet agaoglu ariyacagiz yine afobe flavio amiri dönemine döndük
TRABZON61
2 yıl önceSorloth en iyi zamanda gitti şimdi mi gelecek... iki laf eder şimdi... ufak bir sevgimiz varsa onu da alır götürür...
ben hakan
2 yıl önceGELMEZZZZZZ GELSEDE ÇOK ARA İSTERLER BOŞ HAYELLER KURMAYIN
acg
2 yıl öncePara yok , pul yok... harç bitti yapı paydos. Nerede stat isim sponsoru ? Kimseyi bulamazsanız bari gidin de Eski Doktor başkandan rica edin 5 milyon yerine 3 milyondan 5 sene isim sponsoru olsun.
TS
2 yıl öncePetkoviçe para verme , maxi bardhi trezg yi gönder yıllık ücretleri ile 2 sezon sotlothu ts transfer et. Takıma hırvatları doldurdu hoca bunlar hırdavat çıkarsa kulup büyük zarara uğrar spotif ve bütçe olarak. Çok mu zor du italya 1. 2. Lig de oynamış bonservis olmayan faydalı 2 stoper ortasaha santrofor bulmak nerde vasat hırvat var doldurdular takıma.
TRABZON61
2 yıl önceEski DOKTOR BAŞKAN ın TRABZONSPOR a uğrattığı zararı ödese, SPONSPOR a bile gerek kalmaz...
Alcantara kol
2 yıl öncePerisic ve Modric vardı.Digerleri zaten TC de bolca var.Bosuna yurt dışına gitmenize gerek yoktu.Ayrica şampiyon olan takımı tutmak zormuydu.Bu kadar transfer yapınca daha mı çok kar ettiniz.Haaa derseniz.Biz şampiyon olduk.Bu bize 10 yıl yeter küçülmeye gidiyoruz.O zaman olur
Kemalettin AKKANOĞLU
2 yıl önceİnşALLAH gerçekleşir, yönetimin artık bi şeyler yapıp taraftarı ve caamiayı ayağa kaldırması lazım, bunaldık harbiden!..
Muammer Bulut
2 yıl önceHayaller hayaller hayaller….
Fatih zengin
2 yıl önceAman kacirmayin
Ts6134
2 yıl önceYa bu adam burdan kaçmıştı..hatırlatayım dedim..
Ufuk Tütüncü
2 yıl önceHayal peşinde koşmaktan vazgeçin trabzonspordan artık birşey beklemiyorum ilk 7 zor bu sene şampiyonluk sonrası yanlış yapılan hamleler ve hala bunun devam etmesi çok saçma bu şekilde hiçbir şey beklemiyorum acilen başta hoca değişimi olmak şartıyla değişim şart
Faruk
2 yıl önceBizi sattı çekip gitti. Bence alınmaması daha iyi.Altyapıdan bir türk gencine şans tanıyalım ondan daha verimli olur ve türk futbolcularına bir sinyal idir. Niye illaki yabancı ???
İbrahim
2 yıl önceBu yönetimden hiç bişey olmaz.yine nerde çöp futbolcu varsa topladılar takıma.
Sami Şahin
2 yıl önceWakaeme olmadan 10 gol atamaz
Özel karamara
2 yıl önceKardeşim türk futbolculara bı bak Abdulkadir bir var bir yok Yusuf yazıcı kız gibi top oynuyor
Ayhan Yağcı
2 yıl önceBu adam artık parayla zor alınır.