Trabzonspor'da operasyon kapıda!

Trabzonspor’da son alınan Akhisar yenilgisi sonrası futbolculara operasyon yapılacağı öğrenildi. Oyuncuların sahada ruhsuz olmaları, takımdaşlık ve arkadaşlık olgusunu yansıtmamaları ve Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışan şekilde mücadele etmemeleri hem ba

Trabzonspor'da operasyon kapıda!

Trabzonspor’da son alınan Akhisar yenilgisi sonrası futbolculara operasyon yapılacağı öğrenildi.

Oyuncuların sahada ruhsuz olmaları, takımdaşlık ve arkadaşlık olgusunu yansıtmamaları ve Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışan şekilde mücadele etmemeleri hem başkan Muharrem Usta yönetimini hem de teknik heyeti çıldırttı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetiminin, teknik heyetle önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağı ve takım içerisinde huzursuzluk çıkarıp, kaos ortamı yaratan ve sahada da Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışmayan oyuncular hakkında radikal kararlar alacakları iddia edildi.

Bu futbolcuların sezon sonuna kadar kadro dışı kalacağı sezon sonu da ne pahasına olursa olsun gönderilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler