Trabzonspor’da Obi Mikel bilmecesi! Bu nasıl iş?

Trabzonspor’da riske edilmedi denilen Obi Mikel 3 maç kaçırdı!

Trabzonspor’da Obi Mikel bilmecesi! Bu nasıl iş?

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 9. Haftasında deplasmanda Başakşehir ile kritik bir karşılamaya çıkacak olan Trabzonspor’da Obi Mikel ve Abdülkadir Parmak’ın sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna alınmadığı açıklandı.

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor’da özellikle Obi Mikel’in durumu da dikkat çekmeye başladı. Gaziantep FK maçında sakatlığı sebebiyle kadroya alınmayan Nijeryalı futbolcu için teknik direktör Ünal Karaman futbolcunun sadece ağrıları olduğu ve bu nedenle riske etmek istemediklerini söylemişti.

Ancak bir maçlığına riske edilmek istenmeyen Obi Mikel bu süreçte 3. maçını kaçırdı. Gaziantep FK maçının ardından hafta içi Avrupa Ligi mücadelesinde Krasnodar’a karşı da oynayamayan tecrübeli futbolcu için bugün resmi açıklama yapıldı ve Başakşehir karşısında da oynayamayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada futbolcunun ağrıları olduğu belirtilse de peş peşe 3 maç kaçıran Mikel’in durumunun ciddi olup olmadığı ve neden detaylı bir açıklama yapılmadığı büyük merak konusu oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor