Sivasspor maçını kaçıran Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Nwakaeme takıma katılıyor. Kayserispor karşılaşmasında oynaması bekleniyor.
Ligde Trabzonspor'un Sivasspor ile oynadığı mücadelede Anthony Nwakaeme sakatlığı sebebiyle forma giyememişti.
Tecrübeli kanat oyuncusundan keyifli haber geldi. Nwakaeme'nin sağ arka adalesindeki gerilmenin ciddi oranda azaldığı kaydedildi. 31 yaşındaki hücum oyuncusunun takımla birlikte çalışacak seviyeye yaklaştığı öğrenildi.
Nwakaeme'nin Kayserispor ile oynanacak maçta sahada olabileceği kaydedildi. Teknik direktör Abdullah Avcı da hücumda en çok güvendiği ayaklardan biri olan Nwakaeme'nin dönüşüne bir hayli sevindi.
.
Tüm Yorumlar (7)
BenDeniz
5 yıl önceNwakaeme beyin olarak trabzonu silmiş öyle anlaşılıyor. Oynasa on tane Abdülkadir yapar.
Osman Karaduman
5 yıl önceSezon bitince teşekkür edilmeli
Salih
5 yıl önceDerdi ne ki bunun,bunun da gücü garibana yetiyor,canavarı görünce ortalıkta yok
Farozlar
5 yıl önceBu At Hırsızı bu saatten sonra bizde oynamaz, oynasada bir faydası olmaz, kaçak güreşir, devre arasında satıp Bonservis kazanın yoksa yazın Sözleşmesi bitiyor, Fenere Bonservissiz gider
kemal ayhan
5 yıl öncenwakaeme maçtan birgün önce yine sakatlanır kacdefadır bunu hep yapıyor sakatlık kafasında gibi
doğan yıldız
5 yıl öncebilal e 87 dakika tahammül edemeyince değerini iyice anladım nwakaeme. sahada duruşun yetermiş. bilal bir kere bile kaleye gitmeyi düşünmedi arkadaş.
Haktan şaşmaz
5 yıl önceBu şahıs bıktırma taktiği uyguluyor.Aklı fenerde oraya gidene kadar da böyle olacak,bir var 4 yok.Gerekirse kalan 1,5 sezon oynatmayın bunu futbol hayatını bitirin ondan sonra fenere gidecekse defolsun gitsin.