Trabzonspor'da neler oluyor

DERBİ 3 MAYIS'TAF.Bahçe takım otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle Süper Lig maçlarının bir hafta ertelenmesinin ardından yeni fikstür açıklandı. TFF 34. hafta hariç 6 haftalık programı belirledi. Buna göre 29. hafta oynanacak Trabzonspor-Besiktas maçı 3 M

Trabzonspor'da neler oluyor

DERBİ 3 MAYIS'TA

F.Bahçe takım otobüsüne yapılan saldırı nedeniyle Süper Lig maçlarının bir hafta ertelenmesinin ardından yeni fikstür açıklandı. TFF 34. hafta hariç 6 haftalık programı belirledi. Buna göre 29. hafta oynanacak Trabzonspor-Besiktas maçı 3 Mayıs Pazar günü 19.00'da Avni Aker Stadı'nda yapılacak. Yarın Galatasaray'ı agırlayacak olan bordo-mavililer böylece son derbiyi oynamıs olacak.

OLUMLU KARŞILANDI

G.Saray maçı için hakem olarak Ali Palabıyık'ın atanması yerel medya tarafından olumlu karşılandı. Taka gazetesi, yıpranmıs hakemlere oranla Palabıyık'ın yönetim tarzıyla hem gelecek adına umut verdigini hem de bu maçın yönetimini daha özgüvenli bir sekilde yapabilecegini belirtti. Günebakıs da hakem Palabıyık'ın yönettigi maçlarda daha adil bir görüntü ortaya koymaya çalıstıgını ifade etti.

CİMBOM'A KARŞI COŞUYOR

Sakatlığı geçen Yusuf, G.Saray derbilerinde coşuyor. 1461 Trabzon'da G.Saray'ı 2-1 yendikleri maçta Sabri'ye zor anlar yaşatan genç oyuncu, ligin ilk yarısında da G.Saray'a gol atmıştı. Yusuf, "G.Saray'ı yeneceğiz. Hem de iyi futbol oynayarak. Hocam bana şans verdiği taktirde elimden geleni yapacağım. Umarım coşkulu taraftarımız önünde güzel ve anlamlı bir galibiyet alırız" diye konuştu.

ALTYAPI HEYECANI

Trabzonspor futbol altyapı seçmelerinin İstanbul'da başlayacağı açıklandı. Bordo-mavili takımın altyapı hocalarının gerçekleştireceği seçmelerin 30-31 Mayıs tarihlerinde Bakırköy'de yapılacağı vurgulandı. Seçmelere 2000 ile 2004 arasında doğan herkesin katılabileceği ve başarılı olanların altyapıya alınacağı belirtildi.

MİNNİHANOV'A 61 NOLU FORMA

Trabzonspor'un eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz, Rusya'nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov'a 61 numaralı forma hediye etti. TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Tataristan'daki temaslarında hazır bulunan Gökdeniz, Minnihanov ve Cemil Çicek'e 61 numaralı Rubin Kazan formalarını verdi. Fotoğrafı da twitter hesabından paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler