Trabzonspor'da mini revizyon

Liglerin 1 hafta ertelenmesi en çok Trabzonspor’da sakat olan futbolculara yaradı. Onur Kıvrak’ın sezonu kapatmasının ardından kaptanlık pazubandını takan Jose Bosingwa’nın hafif ağrıları bulunuyordu. Geçtiğimiz hafta idmanlarda takımdan ayrı çalışan ve d

Trabzonspor'da mini revizyon
Liglerin 1 hafta ertelenmesi en çok Trabzonspor’da sakat olan futbolculara yaradı. Onur Kıvrak’ın sezonu kapatmasının ardından kaptanlık pazubandını takan Jose Bosingwa’nın hafif ağrıları bulunuyordu. Geçtiğimiz hafta idmanlarda takımdan ayrı çalışan ve derbiyi kaçırması gündemde olan Portekizli yıldız, bir aksilik yaşanmaması durumunda Galatasaray maçında forma giyebilecek. 
 
Bir diğer olumlu haberler de Yusuf Erdoğan ve Majeed Waris’te yaşandı. Son haftalarda hücumda etkisiz kalan ve Torku Konyaspor maçında kaleye bir isabetli şut dahi çekemeyerek taraftarlara hayal kırıklığı yaşatan Bordo- Mavililer’de Ersun hocanın bu kez koz sayısı artacak.
 
Erkan kulübeye mi?
 
Bu soru taraftarlar arasında çok konuşulmaya başlandı. 29 yaşındaki futbolcunun düşüşe geçen performansı Yanal’ın da dikkatini çekiyor. Son 2 lig maçında Erkan’a 11’de şans vermeyen başarılı teknik adamın, Sarı-Kırmızılılar’a karşı da sol açıkta Yusuf Erdoğan’ı oynatacağı öğrenildi. 
 
Sağ kanatta da Fatih Atik, Sefa Yılmaz ve Deniz’e forma veren Ersun hocanın bu kez radikal bir karar alıp Waris’i oynatması kuvvetli ihtimal. Bir revizyon da savunmada olacak. Tamamen iyileşen Belkalem’in stopere, kaptan Bosingwa’nın da asıl mevkisi olan sağ beke geçeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor