Trabzonspor’da Koita’nın kaderi belli oluyor

Trabzonspor’un fayda sağlayamadığı isimlerden biri olan Koita kendi kaderini belirleyecek

Trabzonspor’da Koita’nın kaderi belli oluyor

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor’da yeni transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de merakla beklenirken Fode Koita’nın geleceği de son 5 maçta belli olacak.

Sakatlığı sebebiyle faydalanılamayan isimlerden biri olan Fode Koita, Adana Demirspor maçında Cornelius’un sakatlanmasıyla oyuna dahil olmuştu. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın futbolcunun bu maçtaki gayretinden memnun olduğu öğrenilirken gelecek (Türkiye Kupası dahil) 5 maçta göstereceği performansa göre takımdan gönderilip gönderilmeyeceğine karar verileceği kaydedildi.

Süper Lig’den bazı talipleri de olan Gineli golcü bu maçlarda göstereceği performansla Trabzonspor’daki kaderini belirleyecek.

SEZON BAŞINDA ALINMIŞTI

31 Yaşındaki forveti Trabzonspor sezon başında Kasımpaşa’daki kontratı sona ermesinin ardından bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı. 3 yıllık sözleşme imzalanan Koita’ya sonraki yıllarda 50 bin Euro artacak şekilde ilk yıl için 1.1 Milyon Euro garanti ücret ve her sezon için 333 Bin Euro imza ücreti ödeneceği açıklanmıştı.

Koita Trabzonspor’da hiçbir maçta 11’de sahaya çıkamazken 5 maçta 90 dakika şans bulup toplam 11 maçı ise sakatlığı nedeniyle kaçırdı. Gineli’nin gol veya asisti de bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor