Trabzonspor'da keyifler yerinde!

Erkekler Hentbol Süper Lig 10. hafta erteleme maçında deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u mağlup eden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.   Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nilüfer Belediyespor'u 28-2

Trabzonspor'da keyifler yerinde!
Erkekler Hentbol Süper Lig 10. hafta erteleme maçında deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u mağlup eden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nilüfer Belediyespor'u 28-27 yendikleri karşılaşmanın zorlu geçtiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
 
"Nilüfer Belediyespor maçını kazandığımız için mutluyuz. Maça kötü başladık. Devreyi 13-12 mağlup kapattık. İkinci yarı daha iyi savunma yapmamıza rağmen rakibin hareketli ve hızlı hücumlarını engelleyemedik. Son 10 dakikada 5 sayı geriye düşmemize rağmen, iyi savunma ve kalecimizin desteğiyle maçın bitimine 2 dakika kala beraberliği sağladık ve öne geçtik. Maçı bir sayı ile kazandık."
 
İyi bir mücadele olduğunu da vurgulayan Kaynak, "Maçı yöneten hakem arkadaşlara da her iki takımın sporcularına da teşekkür ediyorum. Hentbol adına çok güzel bir maç oldu. Çok iyi niyetli bir maç oynandı. Bütün faktörler iyi oldu ve şans bize güldü" şeklinde görüşlerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor