| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 09 Eylül 2016 11:28 Güncellenme tarihi: 26 Aralık 2025 17:33

Trabzonspor üç maçtan 9 puanla çıkmak istiyor

Bordo-mavililer, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarını kazanarak ligde çıkışa geçmeyi hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularını bu süreç için motive ediyor.

Trabzonspor, Süper Lig’de art arda oynayacağı üç karşılaşmadan 9 puan çıkarmayı planlıyor. Bordo-mavili ekip, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarını kazanarak hem puan tablosunda yükselmek hem de camiaya moral vermek istiyor.

Hedef üçte üç

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular, bu kritik periyodu kayıpsız geçirme konusunda kararlı. Ligde oynanacak üç maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefleyen bordo-mavililer, bu süreçte yakalanacak ivmenin sezonun geri kalanına olumlu yansımasını amaçlıyor.

Seyircisiz son maç Osmanlıspor’a karşı

Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle bu hafta Osmanlıspor karşısında seyircisiz oynayacak olan Trabzonspor, söz konusu karşılaşmayı kazanarak cezasını galibiyetle noktalamak istiyor. Bordo-mavili ekip, bu maçın ardından deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Konyaspor maçına moralli çıkmak istiyor

Trabzonspor, ilk iki karşılaşmadan alacağı galibiyetlerle 5. haftada oynanacak Konyaspor maçına çok daha farklı bir atmosferde çıkmayı planlıyor. Teknik heyetin, özellikle bu üç maçlık süreci ligde bir dönüm noktası olarak gördüğü belirtildi.

Yanal’dan çıkış vurgusu

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, antrenmanlarda futbolcularını bu hedef doğrultusunda motive ettiği ifade edildi. Yanal’ın, Osmanlıspor maçıyla birlikte bir çıkış yakalamak istediklerini vurguladığı ve oyuncularına bu sürecin önemini aktardığı kaydedildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!