Trabzonspor'da imza töreni

Bugün Trabzon'a gelecek olan Koita için imza töreni düzenlenmesi planlanıyor

Trabzonspor'da imza töreni

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Fode Koita için Pazartesi günü imza töreni yapılması planlanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katılacağı imza töreninde özellikle devam eden transfer süreciyle alakalı önemli açıklamaların da yapılması bekleniyor.

TRABZONSPOR SEZONA "MERHABA" DİYOR
Geçtiğimiz sezon topladığı 71 puanla ligi 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, 2021-22 sezonu hazırlıklarına yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. İlk olarak gruplar halinde sağlık kontrolünden geçecek olan bordo-mavili futbolcular saat 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak. Burada teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyunculara bir konuşma yapması beklenirken ilk antrenman ise saat 18.00'de gerçekleştirilecek.

ESAS KAMP İSTANBUL'DA OLACAK
Trabzon'daki kamp sürecinde ağırlık olarak kaynaşma ve hafif tempolu antrenmanlarla çalışacak olan bordo-mavililerin esas kampı 4 Temmuz'da İstanbul'da TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşecek. İki etaplı olarak gerçekleştirilecek olan kampta öncelikli olarak kondisyon çalışmaları yapılacak ardından ise hazırlık maçı sürecine geçilecek. Bordo-mavililerin yeni sezon öncesi 4 hazırlık maçı yapması planlanıyor.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler