Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve uzun süredir takım bulmaları beklenen Djaniny Semedo ile Fode Koita, can sıkmaya devam ediyor.
Yabancı kontenjanı nedeniyle lisansları çıkartılmayan iki futbolcu, kulübe ihtar çekti ve lisansları aktif hale getirilmezse FIFA’ya başvuracaklarını belirtti.
Bu gelişme üzerine yönetim şimdilik lisans işlemlerini başlatırken, oyuncuların ayrılmak için menajerlik ücretleri de dahil yüklü fesih rakamları talep ettikleri öğrenildi.
Tüm Yorumlar (8)
Velioğlu
2 yıl önceDjaniny gibi bir futbolcuyu oynatamıyorsak yazık bize
Oflu
2 yıl önceAdamlar haklı. Sen adamları kampa götürme. Sonrada yok efendim paralarını istiyorlarmış. Tabiki isteyecekler. Sen bunları sözleşme yaparken düşünecektin. Cahil insan bile böyle sözleşme yapmaz.
EK
2 yıl önceEsir oldu koca kulüp bu iki şaklabana!…
Hasan
2 yıl önceSahada böyle oturmak için FIFA'ya gidecekmiş. Klinik vaka paracı
Serkan tılmaz
2 yıl önceVereceksin ya seve seve ya da
Türker
2 yıl önceOyuncularda suç yok.Bu seviyede adamlara haddinden fazla sözleşme yapan kimse onu bulun ödetin!..
Ts'li
2 yıl önceFutbolda böyle işler olur. Yanış tetcih yapabilirsin. İşi uzatmayacsksın. Parasını ödeyip göndereceksin.
Erdem
2 yıl önceBizde sevinmiştik geri dönecekler diye. Meğerse mevzu tamamiyle farklı imiş. Djaniny bize de böyle sorunlu mahkemelik olarak gelmişti. Bizde oynarken davası devam ediyordu. Aslında lig oynanırken transfer teklif de gelmişti. Karakterinde sorun gördün mü gönder gitsin.