| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 22 Kasım 2020 08:15 Güncellenme tarihi: 07 Ocak 2026 15:19

Trabzonspor'da Ekuban Sürprizi: Abdullah Avcı'nın Planları Değişiyor

Gana Milli Takımı dönüşü sergilediği formla teknik heyeti şaşırtan Caleb Ekuban, Erzurumspor maçı öncesi formayı istedi. Yıldız oyuncunun hırsı, Avcı’yı kadroda revizyona itti.

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Caleb Ekuban, Gana Milli Takımı kampından beklentilerin aksine oldukça zinde döndü. Salı günü milli formayla 67 dakika süre alan ve perşembe günü Trabzon’a gelen yıldız futbolcu, ayağının tozuyla çıktığı antrenmanlarda sergilediği performansla teknik direktör Abdullah Avcı’nın Erzurumspor maçı planlarını değiştirdi.

Sisteme Hızlı Uyum Sağladı

Yaklaşık 10 gün boyunca takımdan ayrı kalmasına rağmen Abdullah Avcı’nın yeni oyun sistemine yabancılık çekmeyen Ekuban, idmanlardaki formda görüntüsüyle dikkat çekti. Fiziksel olarak yorgunluk belirtisi göstermeyen başarılı oyuncunun, bu akşam oynanacak kritik müsabakada ilk 11’de yer almak için hazır olduğunu teknik heyete ilettiği öğrenildi.

Orta Sahada Taşlar Yerinden Oynuyor

Ekuban'ın takıma hızlı dönüşü, saha içi dizilişinde de değişikliği beraberinde getiriyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Alanyaspor maçında orta sahada görev verdiği Joao Pereira’yı yedek kulübesine çekerek, maça Ekuban ile başlaması bekleniyor. Bu senaryoda merkez orta sahada Abdulkadir Parmak ve Flavio ikilisi görev yapacak.

Savunma Hattında Zorunlu Rotasyon

Bordo-mavili ekipte savunma kurgusunda da belirsizlikler hakim. Kamil Ahmet Çörekçi’nin durumunun netleşmemesi üzerine sol bek pozisyonunda ibre Marlon Rodrigues Xavier’e döndü. Sağ bekte ise genç oyuncu Serkan Asan’ın formaya bir adım daha yakın olduğu kaydedildi.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

F
Farozli
5 yıl önce

Abdülkadir yeteneksizinden kurtulma vakti geldi. Sağ kanadımız artık işleyecek. Bugün bayram günüdür bizim için.

Özgür Ustaoğlu
5 yıl önce

Ne olursa olsun pereia bu takımda oynamalı Çünkü takımın ruhu

Şevket61
5 yıl önce

Gerçekten taraftar değilsiniz sizler ortalığı karıştırmak istiyorsunuz. Bana flavio marlon plaza djanniny diabete edgar desen anlarım. Abdülkadir’e sıra gelene kadar bunları eleştir. Lütfen futboldan anlamıyorsanız yorum yapmayın.

T
Trabzonlu Genç
5 yıl önce

Çok doğru abi.

S
suha
5 yıl önce

şevket61 aynen katılıyorum. ömüre yeteneksiz demek zırdelilik.bu çocuğa benficanın resmi olarak 20 milyon euro teklifi var. her yerde yazıp söylüyorum. Trabzonspor taraftarı ancak maçlarda çekirdek çitlemekten anlar.. bjk taraftarından örnek alın biraz taraftarlık nasıl olur..