| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 27 Mayıs 2023 11:25 Güncellenme tarihi: 16 Ağustos 2023 12:36

Trabzonspor’da Bjelica’nın altyapı planı! “Her seferinde en az 4 oyuncu…”

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica, altyapıda forma giyen oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica, takımdaki genç oyuncuların gelecekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

U19’a değinen ve bundan sonraki hedeflerini açıklayan Bjelica, en az 4 oyuncunun A takım ile idmanlarda yer alacağını belirtti.

Bjelica açıklamalarında “Önümüzdeki sezon önemli hedeflerimizden bir tanesi, U19’dan her seferinde en az 4 oyuncunun bizimle birlikte A takımda idmana çıkabilmesi üzerine olacak."

"Antrenmana bizim ile çıkıp U19’da maça çıkacaklar. İçlerinde bizimle oynayabilme yeteneğine sahip biri çıkarsa bizimle oynayacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Emrah Paça

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
Adnan Zorluoglu
3 yıl önce

Eğer uygulanıp devamını getirirlerse bu hoca Türkiye'ye bir çok oyuncu kazandırır ve TS ekonomik olarak da rahatlar

Y
Yakup
3 yıl önce

Trabzonspor alt yapısi süperdir serkan asan hüseyin türkmen mustafa yumlu zeki yavru mustafa akbaş hasan üçüncü daha ne yildiz futbolcular çıkarmış

Y
Yakup
3 yıl önce

Trabzonspor sanki alt yapıda sayipya geçmişte çıkan futbolcular gördük