| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 23 Ekim 2020 16:44

Trabzonspor'da bir futbolcuda koronavirüs çıktı

Trabzonspor bir oyuncuda koronavirüs çıktığını açıkladı.

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi rutin olarak yapılan koronavirüs testlerinde bir oyuncuda koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza COVID-19 testleri yapılmış olup, bir oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. Ev izolasyonuna alınan futbolcumuzun izleme süreci devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
SALİH
5 yıl önce

KİM...?

E
Erdem
5 yıl önce

Allah şifa versin. İsim açıklasalar ölürler mi, ismi yazıyor da ben mi göremedim. Bana Nwakame gibi geliyor geçen hafta sorun vardı onda, şimdi açıklıyorlar.

O
Oguz
5 yıl önce

Bunedir bee. Bi bizde cikiyor, istanbul takimlarinda bir tane yok. Amatörsünüz kardeşim amotör, fener maçin var, üç topcun hastaliktan yok. Büyük takım olun büyük

O
Orhan
5 yıl önce

Bu sene lig oynanmasin bu ne yaaaa.