Trabzonspor'da Avcı oyunculara seslendi! "Takımın bu hedeflere ulaşacak gücü fazlasıyla var"

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı oyunculara hedefini anlattı.

Trabzonspor'da Avcı oyunculara seslendi! "Takımın bu hedeflere ulaşacak gücü fazlasıyla var"

Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, son dönemlerdeki takım performansından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, oyuncularına olan inancını ve başarıya ulaşmaları için gerekli olan stratejileri açıkça ifade etti.

Son beş maçında dört lig karşılaşması ve bir Türkiye Kupası mücadelesi olmak üzere tüm maçları kazanan ve bu süreçte kalesini gole kapatan Trabzonspor, şimdi gözünü Alanyaspor deplasmanına dikti.

Önlerindeki milli maç arasına kadar oynayacakları üç maçtan tam puan hedefleyen Avcı "Ligde 3.’lük ve Türkiye Kupası ikisi de önemli hedefler, ikisi de bizim elimizde. Bu takımın bu hedeflere ulaşacak gücü fazlasıyla var. Ben inanıyorum. Yüksek enerji, akıllı oynamak ve saha içinde yardımlaşmak. 3 konu başlığı çok önemli. Duygumuz asla aklımızın önüne geçmemeli. Potansiyelinizi göstermeye başladınız, daha fazlası olduğunu da biliyorum” sözleriyle takımına seslendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler