Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 2 maçtan galip ayrılan Trabzonspor, 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk oluyor.
Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Samsunspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;
Trabzonspor camiasının bizden ne beklediğini biliyoruz. Sezon başından itibaren dalgalanmalarımız olmuştur ama hedeflediğimiz yerlere baktığında bir yerlerde oturmuş vaziyetteyiz. Bugün biz 3’üncülüğümüzü kesinleştirmek istiyoruz. Samsunspor da rahatlamak istiyor. Güzel bir maç bizi bekliyor.
Samsunspor sezon başında inişli başladı. basit ama güçlü kullandıkları oyunları var. iç ve dış sahada da bunu kullanıyorlar. Takım savunmasını iyi yapan bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada çok etkili oynuyorlar.
Böyle bir sürece sağlıklı şekilde hazırlandık. Antep maçından sonra geri dönüşümüz özgüven açısından da bizi mutlu etti.
Kadroda Denswil’in arka adalesinde ağrı olduğu için kenarda. Rayyan 22 maç oynamış. Fernandez son 1 aydır bizimle oynuyor. Edin de belli bir oyuncu grubunun üzerinden gidiyoruz. Toparlanma ve kas ağrılarında sıkıntı olduğu için böyle. Sakatlanma riski olan oyuncular için yoğun trafiğe giriyoruz. Burada istediğimiz sonucu alıp kupada da istediğimiz sonuçları almak istiyoruz.
Tüm Yorumlar (18)
Bayro
2 yıl önceYa adam hafta boyunca gıcık gıcık açıklama yapıyor sizde maçı vermek ve bunları konuşturmak için bu 11 ile maça çıkıyorsunuz.
Bayro
2 yıl önceOynattığın 11 ile gurur duy sen ve bu yönetim defolup gitmeli
Serko61
2 yıl önceHoca sen bizi kanser etmek içinmi geldin adamlar bu maça ölümüne oynayacağız diye hafta boyu ortamı ateşliyor sen baniya ve fernandes iki canlı bombayla maça başlıyorsun,hadi bide plakayı yazdır bu çingenlerede rahat et yazıklar olsun sana..
61 TS
2 yıl önceBöyle 11 olursa 3 yer takım, hiç oynatmadıgı hatta futbolcu mu diye nerdeyse tartışacagı BANNİYA yı oynatıp denswill oynatmaman tamamen saçmalık hata ayrıca fernan. Zaten ayrı bir vasat eyy avcı k.gümrük sanki Arjantin de denswill dinlendirmek nedir ayıptır, bu stoper bu oyun ve şikeci hakemle olunca bakalım 2 yarı ne olacak.
Şehzade
2 yıl önceSırf pepeyi oynatma sevdası yüzünden takıma ihanet ediyor,saçma sapan kadro çıkarıyor
Kral AKIN
2 yıl önceAllah aşkına bu nedir umut güneş baniya frnandez Uğurcan nedir. Sezon bitmeye yakın takımın düzenini niye bozuyorsun sayın hoca
Mantıksız
2 yıl önceBu kafa ile mi kesinleştireceksin ? Biraz zor !! Rotasyon anladık da, bu kadar mı olur ? Kupayı düşündüğün normal ama aşırıya kaçmak da ne demek ? Rakip 1 haftadır bize karşı kışkırtıcı demeçler veriyor. İnsan da biraz gurur ve hırs olur !! Siz oraya onları üzmemek için gittiniz ?
Murat
2 yıl önceDefol git takımdan defoooooll.
Maçkalı
2 yıl önceHoca maçı hiç çalışmamışsın çok belli ya bu kadar korkak ezik oynanılmaz senin topçularının manikürü bozulur diye mi böyle oynuyor basit bir takıma karşı bu kadar mı ezik oynanır
Ts61
2 yıl önceÖyle büyük bi kufur hak ettin ki sen bugün avcı efendi Samsun Trabzon alehine neler söyledi ve sen bu maçı resmen verdin onlara reziller
PATLAKBALON
2 yıl önceHoca, sana olan inancım her geçen gün eriyor, hem de şiddetli bir şekilde eriyor.
Mehmet Can
2 yıl önceİnşaallah en kısa zamanda bu takımdan defolup gidersin.
Erhan Aydın
2 yıl önceBir Trabzonspor taraftarına sorsanız,samsun maçı mı Türkiye kupası finalimi diye,samsun maçı der,ama hoca şampiyon yaptı,süper kupa aldı ya..eksik olan Türkiye kupası,bu yüzden takımın yarısını kesti,hoca kendine oynuyor,taraftarın ne hissettiğinin bir önemi yok..hele desamsunun maç öncesi bu kadar ortamı germesine rağmen...tarih bunu da yazacak..avcı..
Cemil
2 yıl önceİyi bir altyapı sorumlusu olur senden. Topu alan topla driplink yapıyor. Avrupa'da bunu yapanı oyundan hemen alıyor üst düzey hocalar. Ama bizim hoca anack abilik yapıyor
Erhan Aydın
2 yıl önceSen teknik direktör falan değilsin bence,egon tavan Trabzon da kazanamadığın bir Türkiye kupası kaldı,bugün o kadar belli ettin ki,inşallah k.gümrük eler bizi..o kadar diyorum,yazıklar olsun...
Erhan Aydın
2 yıl önceSayın hoca derken..
sall
2 yıl önce15 maçtır oynamadığın bania yıl oynattın..inşallah takım 4. olur kupadan elenir de defolup gidersin..
haban
2 yıl öncedaha agresif öynamalıyız derdin bu mu agresif..60 dakikada ilk orta yapıldı..Pepe torpilli mi bania Fernandes kim bunlar..sen kripto TS düşmanı mısın..istifa..nokta