Trabzonspor, Süper Lig'de 38. hafta mücadelesinde Ankaragücü'nü konuk ediyor. Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.
Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, Ankaragücü maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;
Bir sezonun sonuna geldik. Zihinsel ve fiziksel olarak yorgun çıktık ve bu maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Finali kaybetmenin üzüntüsünü yaşayabiliyoruz. Bunu bırakıp, Ankaragücü'ne karşı oynayacağız.
Ankaragücü bu zamana kadar oynadığının karşılığını alamamış bir takım. Kazanmak için her şeyi deneyecekler. Biz de Trabzonspor olarak kazanarak sezonu bitirmek istiyoruz.
İki cezalımız var. Mendy ve Uğurcan. Fernandez sakat. Onuachu'nun kasığında sakatlık vardı. Edin'e çok yük bindi, sakatlanma riski yüksek. Yedek düşündük.
Tüm Yorumlar (8)
61ahmet61
2 yıl önceOlur mu? Ya yanlışlıkla gol atarsa!
Dertli.
2 yıl önceDema demek çok yoruldun bırak git bizde kurtulalım sende kurtul bitsin bu işkence futbol fakiri yaptın bizi,kupayı alsaydın kazayla yanmıştık ..
MerNoire28
2 yıl önceBizde senin Td olmadığını düşünüyoruz avcı
Dinamik
2 yıl önceHer zamanki hikayeler. Ben Abdullah Avcı nın maçı Ankaragücü futbol takımına sattığını düşünüyorum
Mehmet gayret
2 yıl önceİnşallah bu mac sonun olur apdullah bey
Hasan
2 yıl önceDelikanlı gibi oynayın kim düşerse düşsün
TS
2 yıl önceEleştirecez düzeltsin diye ama istifa et vs olmaz en azından bu sezon transferlerle hocaya tekrar şans vermek gerek.
Cengiz nas
2 yıl önceYa maçı verecez desene hocam bırak git ne olursun ayıptır