Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi konuştu

Trabzonspor, Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Alanyaspor'u konuk ediyor.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi konuştu

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Bordo mavili ekipte Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın maç önü açıklamaları şu şekilde;

"Geldiğimde de hissettiğim sanki milli takım arasından dönmüş gibiydim. O yüzden yeni gelmedim geri geldim.

Ortalama 7 ay dışarıdaydım ama tabiki takip ediyorum. Taraftarları buraya daha fazla çağırabilmek için maç kazanarak birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Taraftarlar dışında bir teşekkürü de özellikle, 117 müsabakaya çıktım. Taraftarlar, yöneticiler, çalışanlarla birlikte çok güzel şeyler yaşadım. Sayın Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna ikinci kez bu onuru bana yaşattıkları için teşekkür ederim. Bildiğimiz bir camiaya geldik.

Takımın yüzde 50’si beraber çalıştığım grup. Gelir gelmez çalışıyorum. Oyuncuları toplantıya boğduk. Oyunculara felsefeyi, sunum ve pratikle, rakip analizle birlikte yoğun bir 10 gün geçirdik.

Trabzonspor’un hedefi her zaman her maçı kazanmak. Tekrar kazanma alışkanlığı kazanmak ve oralara doğru adım atacağız. Bunu yaparken oyunu değiştirmek ve geliştirmek, oyuncu performansı artırmak, ne hedef varsa sonuna kadar kovalamak, aynı zamanda sonraki senenin hazırlığını yapabilmektir. Bunun için yoğun çalışıyoruz. Sayın Başkana ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ederim.

Bir söz de Alanyaspor ve Ömer Erdoğan’a. Takip ediyorum. Ankaragücü’ne oynattığı benzer oyunu oynuyor. Rotasyonlu orta saha değişkenliği. Bekleri çok derinlikte oynuyor. Biz de buna savunma anlamında ne yaparızı net çalıştık. Her şey yüzde 100 olmasa da oyuncu grubu yeni verdiğimiz bir şeylere çok önemli adımlar atıyorlar.

Hücum anlamında da Trabzonspor topa tabii ki sahip olacak. Büyük takımlar topla oynama ilişkileri vardır.

Sakatlarımız var. Trezeguet, Bakasetas sakat döndü. Enis Bardhi’yi istemesek de kullanmak zorunda kaldık. Mevkisel olarak sorunlarımız var."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor