| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 15 Şubat 2023 17:54 Güncellenme tarihi: 06 Ocak 2026 11:17

Trabzonspor Basel maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı: Sakat oyuncuların son durumu

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağı Basel karşılaşması öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını noktaladı.

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, yarın akşam kendi sahasında ağırlayacağı İsviçre ekibi Basel maçı için son provasını yaptı. Bordo-mavili ekip, teknik direktör yönetiminde bugün saat 17:00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelerek taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Eksikler Can Sıkıyor

Karşılaşma öncesi yapılan bu son antrenmanda takımdaki eksikler dikkat çekti. Karadeniz ekibinde tedavileri devam eden Edin Visca, Dorukhan Toköz ve Marek Hamsik antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları bulunan üç önemli ismin, yarınki kritik mücadelede forma giyemeyecekleri öğrenildi.

Kritik Randevu Yarın

Antrenmanın geri kalan bölümünde ise Basel maçının oyun planı üzerinde durulduğu ve futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Trabzonspor, bu akşamki idmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

WhatsApp Image 2023-02-15 at 17.23.27

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!